Ianuarie 23, 2024
Povestea de dragoste dintre Chrissy Teigen și John Legend: Pierderea fiului lor i-a apropiat și mai mult
Se pare că Chrissy Teigen și John Legend au aflat secretul unei relații perfecte, din moment ce formează unul dintre cele mai puternice și longevive cupluri de la Hollywood.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chrissy Teigen și John Legend trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de iubire din showbiz-ul internațional. Au patru copii împreună și o relație grozavă, însă viața lor nu a fost una lipsită de momente dificile.

 

Cum a început povestea lor de iubire

Cei doi s-au întâlnit în 2006, când ea a fost aleasă pentru a juca în videoclipul lui, pentru melodia "Stereo". Deși fiecare și-a văzut de viața lui după filmare, Teigen a dezvăluit ani mai târziu că și-au petrecut acea noapte împreună. Pe parcursul anului următor, cuplul a păstrat legătura, dar Legend era adesea văzut în compania altor femei.

"L-am lăsat să fie el însuși pentru o vreme. Cel mai rău lucru pe care îl poți face este să încerci să ții cu forța pe cineva ca el, pentru că în acest fel se va gândi la câte alte opțiuni are în jur.

Am jucat dur o lungă perioadă de timp. Niciodată nu l-am întrebat ce suntem. Căsătoria nu a fost niciodată scopul meu pentru că n-am fost niciodată prea conservatoare. Eram doar fericită să fiu cu el.", a declarat Chrisy Teigen pentru Cosmopolitan, scrie eva.ro

Pe de altă parte, Legend deja începea să se îndrăgostească și avea un scop pentru a reveni cât mai repede acasă din turnee:

"Am început să mă îndrăgostesc de ea la telefon. Ne trimiteam multe mesaje și așa am descoperit cât simț al umorului avea. Așa mi-am dat seama că mi-ar plăcea să petrec tot mai mult timp cu ea, ceea ce s-a și întâmplat în pauzele din turneu.", spunea John Legend.

 

Viața lor nu a fost ferită de greutăți

În 2011, John Legend a cerut-o în căsătorie pe când se aflau în vacanță în Maldive.

Apoi, în 2013, perechea s-a căsătorit pe malul lacului Como, în Italia.

În aprilie 2016 au avut primul lor copil, o fiică pe nume Luna, iar în 2018 un băiat, pe nume Miles.

După ce a pierdut o sarcină avansată (20 săptămâni) în septembrie 2020, Teigen a anunțat în august 2022 că este din nou însărcinată. Fetița, pe nume Esti Maxine, s-a născut în ianuarie 2023, cu cinci luni înainte ca un alt băiețel pe nume Wren Alexander să vină pe lume printr-o mamă surogat.

 

Pierderea fiului lor Jack, în 2020, i-a apropiat și mai mult

Ca un tribut adus fiului lor care nu a supraviețuit, cei doi și-au tatuat numele lui, Jack, pe încheieturile mâinilor. Mai mult, celebrul cântăreț i-a dedicat soției sale melodia "Never Break", o melodie ale cărei versuri spun totul despre relația lor încercată de viață.

 

Deși au trecut prin cumpăna pierderii unui bebeluș, cuplul nu a renunțat la bătălie, ba chiar a devenit din ce în ce mai puternic și mai hotărât să își extindă familia.

 

Cum mențin cei doi flacăra iubirii aprinsă

Se pare că celebrul cuplu a aflat secretul unei relații sănătoase. În ciuda programului lor agitat fiind părinții a patru copii și având o carieră solicitantă, cuplul știe cum să mențină scânteia vie.

Chrissy Teigen, 38 de ani, și John Legend, 45 de ani, nu încetează să aibă întâlniri nocturne, adoră să ia cina în oraș sau să iasă într-un bar la modă pentru a petrece timp de calitate împreună.

Mai mult, John Legend este un romantic incurabil care o surprinde pe Chrissy de fiecare dată când are ocazia, iar declarațiile e dragoste publice ale celor doi pe rețelele de socializare transmit un singur lucru: că se iubesc cu adevărat.
"Chrissy se simte atât de norocoasă să aibă un soț care este pe atât de romantic, pe atât de atent", spune o sursă pentru Usmagazine.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73481512069702