Octombrie 21, 2016
7 avantaje ale sexului regulat
Sexul nu este doar o explozie a pasiunii, dar mai prezintă și o serie de beneficii concrete. Studiile celor mai renumiți sexologi au confirmat unele detalii despre sex.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Arderea caloriilor
Sexul regulat te ajută să slăbești. Alege: să faci sex sau să joci o partidă de tenis. Ambele ard aceeași cantitate de calorii.

 

2. Sexul alungă oboseala și depresia
În timpul actului sexual în organism are loc o creștere puternică a endorfinei (hormonul fericirii) care mai și reduce durerea.

 

3. Îmbunătățirea încrederii în propria persoană
Sexul și momentele intime te vor face să te simți foarte bine și ridică nota de sine. Dacă persoana de lângă tine îți dăruiește iubire și îți satisface orice fantezie, asta mult va contribui și la creșterea încrederii față de sine.

 

4. Îmbunătățește somnul
Sexul regulat te va ajuta să dormi mai bine și mai strâns. Nivelul prolactinei ce se eliberează în timpul orgasmului te va face să dormi foarte bine.

 

5. Reduce durerile
Precum am mai spus, endorfina scade nivelul de durere. În așa fel, sexul va deveni mai bun și va alunga și migrena și durerile înaintea ciclului menstrual.

 

6. Întărește imunitatea
Dacă faci sex o dată sau de două ori pe săptămână, nivelul anticorpilor din organism va crește, ceea ce te va proteja de răceli sau alte infecții. Vrei să te simți mereu sexy și nu este nimic sexy în a tuși si a strănuta. O partidă de sex poate chiar ameliora simptomele apariției unei răceli.

 

7. Creșterea intimității
Sexul te ajută enorm în consolidarea relației. În urma orgasmului este produs hormonul dragostei, care te ajută la consolidarea încrederii în partenerul tău și care va face pe amândoi mult mai fericiți. Chiar dacă este vorba de o îmbrățișare sau o partidă fierbinte de sex, contactul sexual va duce la creșterea nivelului de afecțiune față de partener și la o relație mai frumoasă și mai reușită.

 

Sperăm că te-ai convins de faptul că sexul nu este doar plăcut, ci și sănătos!

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0023021697998