August 16, 2023
10 vedete care au devenit mame la o vârstă fragedă, dar care și-au continuat cariera cu succes
Multe femei amână să aibă copii, deoarece vor mai întâi să-și construiască o carieră. Aceste vedete, însă, demonstrează că le poți face pe amândouă cu brio!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Potrivit studiilor, femeile din zilele noastre amână tot mai mult momentul în care devin mame, deoarece mai întâi vor să se realizeze profesional. Astăzi, în țările dezvoltate, vârsta medie a femeilor care devin pentru prima oară mame este de 31 de ani.
Cu toate acestea,  există multe exemple de femei care au devenit mame la o vârstă fragedă și, totuși, au avut în paralel o carieră de succes. Printre ele se numără și anumite vedete, care demonstrează prin propriile exemple că a avea un copil te poate ajuta să-ți atingi obiectivele.

Reese Witherspoon

Fiica lui Reese Witherspoon seamănă atât de mult cu mama ei, încât unii chiar le confundă. Desigur, acest lucru este măgulitor pentru actriță.

În 1999, când vedeta avea 23 de ani, a avut-o pe Ava cu fostul ei soț Ryan Phillippe. 4 ani mai târziu, au avut un fiu, Deacon. Și în cea de-a doua căsătorie, în 2012, actrița a avut al treilea copil cu Jim Toth.

 

Sofia Vergara

Există o vorbă în popor care spune că, atunci când o mamă are un copil devreme în viața ei, poate uita de cariera ei. Sofia Vergara distruge acest mit.
S-a căsătorit cu iubitul ei de la școală la vârsta de 18 ani, a avut un copil la 19 ani, iar la 22 de ani, era mamă singură.
Vedeta recunoaște că nu a fost ușor pentru ea, dar a reușit totuși să devină cea mai bine plătită actriță TV din SUA.

 

Kylie Jenner

Kylie Jenner și-a dorit întotdeauna să devină o mamă tânără, așa că a avut o fiică la vârsta de 20 de ani.
În prezent, Kylie Jenner și Travis Scott au și un al doilea copil împreună.

 

Victoria și David Beckham

Victoria și David Beckham s-au cunoscut în 1997. 2 ani mai târziu, au avut primul lor fiu, Brooklyn. La acea vreme, părinții aveau 24 de ani.
Elton John și David Furnish au fost nașii copilului. De atunci, soții Beckham au mai avut 3 copii.

 

Lisa Bonet

La vârsta de 20 de ani, Lisa Bonet a fugit de acasă cu starul rock, Lenny Kravitz, care era cu 3 ani mai mare decât ea. Actrița își amintește că a fost dragoste adevărată și fiica lor a fost rezultatul acesteia. Lisa avea 21 de ani la acea vreme.
Zoë crede că a fost incredibil de norocoasă să s-a născut într-o familie atât de cool.

 

Gigi Hadid

Gigi Hadid a devenit mamă la vârsta de 24 de ani. Nu și-a angajat babysitter, așa că a fost nevoită să părăsească podiumul pentru a-și dedica tot timpul fiicei sale. Modelul a spus că întreaga ei viață s-a rezumat doar la copil. Ea discuta doar despre copii cu prietenii ei.
După ce s-a despărțit de tatăl copilului, modelul și-a reluat cariera și a învățat să fie mai cumpătată și să-și calculeze toți pașii următori.

 

Sophie Turner

Sophie Turner spune că a avea un copil a ajutat-o ​​să devină o profesionistă și mai bună. A devenit mai sensibilă, ceea ce o ajută pe platourile de filmare.
Turner s-a căsătorit cu cântărețul american, Joe Jonas, în 2019. Un an mai târziu, au avut primul copil. Actrița avea 24 de ani la acea vreme. Acum, cei doi mai au încă un copil.

 

Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg are o singură fiică, Alex Martin, pe care a adus-o pe lume când avea 18 ani. La acea vreme, Whoopi avea niște locuri de muncă temporare: era chelneriță, casieră și zidar.
Fiica ei își amintește că nu aveau mulți bani, dar Goldberg a reușit să umple viața fiicei sale cu momente frumoase chiar și în astfel de condiții.
Cele două sunt foarte apropiate: vorbesc la telefon de mai multe ori pe zi.

 

Hilary Duff

Când Hilary Duff a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 24 de ani, s-a simțit singură pentru că niciunul dintre prietenii ei nu avea copii. Dar fericirea maternității a depășit aspectele negative.
Actrița, care și-a început cariera când era mică, crede că cea mai importantă meserie a ei este să fie mamă. Astăzi, copiii, are 3 acum, sunt cei care îi dau încredere în munca ei și în viața de zi cu zi.

 

Cardi B

Cardi B a avut primul copil când avea 25 de ani. Rapperul Offset este tatăl. Fetița este celebră de când s-a născut: mama ei postează adesea fotografii și videoclipuri cu ea pe pagina ei de Instagram.
Când părinții i-au spus că vor mai avea un copil în familie, fata a fost foarte fericită. În 2021, Cardi B și Offset au mai avut un fiu.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.55181169509888