Iulie 12, 2023
10 actrițe care și-au ascuns sarcina în filmele în care au jucat. Nimeni nu și-a dat seama că sunt gravide!
Actrițele rămân adesea însărcinate în timpul filmărilor și, drept urmare, scenariștii trebuie să găsească o modalitate de a ascunde sarcina sau de a o integra în film.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De cele mai multe ori, vedetele doresc să păstreze secret faptul că așteaptă un copil, așadar se recurge la numeroase tertipuri de a ascunde burticile vedetelor: haine largi, obiecte amplasate în fața lor, mai multe prim-planuri și multe altele.

Sarah Jessica Parker în Sex and the City

În timp ce personajului, Carrie Bradshaw, din Sex and the City îi plăcea să petreacă și să fie singură, actrița aștepta primul său copil.

Deoarece a fi mamă nu se potrivea cu rolul ei, au decis să-i schimbe garderoba pentru a masca sarcina.

În sezoanele precedente, Carrie a purtat rochii mulate, dar în cel de-al cincilea sezon din Sex and the City a purtat numai haine largi și genți mari.

 

Gal Gadot în Wonder Woman

În timp ce juca în Wonder Women, Gal Gadot a aflat că este însărcinată cu a doua sa fiică, Maya.

Ea nu a dat înapoi și și-a convins echipa de producție să găsească mai multe moduri de a-i ascunde burtica de 5 luni, printre care și modificarea ținutei.

 

Penélope Cruz în Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Penélope Cruz a rămas însărcinată la jumătatea filmărilor pentru Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides.

A trebuit angajată o femeie cascador pentru a filma anumite scene. Din fericire, propria ei soră, actrița Mónica Cruz, a reușit să-și asume această sarcină dificilă.

 

Scarlett Johansson în Avengers: Age of Ultron

Scarlett Johansson a arătat grozav în costumul ei negru mulat din Avengers: Age of Ultron, dar ea deja era însărcinată cu fiica ei, Rose.

Asta nu a împiedicat-o să joace în continuare, iar echipa sa a achiziționat mai multe costume, a angajat cascadori, a folosit prim-planuri și a folosit efecte vizuale pentru a-i ascunde sarcina.

 

Gillian Anderson în The X-Files

Când Gillian Anderson a aflat că este însărcinată cu fiica ei, Piper Maru, se afla în toiul filmărilor celui de-al doilea sezon din The X-Files.

În episoadele finale, personajul ei, Dana Scully, poate fi văzută cu un cearșaf deasupra ei în timp ce era răpită de extratereștri.

 

Blake Lively în The Shallows

Corpul de vis al lui Blake Lively ne-a făcut să credem că nu ar avea cum să fie însărcinată în timpul filmărilor  pentru The Shallows.

În timp ce filma scene grele de acțiune, ea era deja pe cale să-și aducă pe lume cea de-a doua fiică, Ines.

Echipa de producție a devenit creativă folosind elemente de recuzită pentru film și unghiuri ale camerei pentru a-i ascunde burtica.

 

Julie Bowen în Modern Family

Julie Bowen nu mai avea decât o jumătate de lună până când dădea naștere gemenilor Gus și John când a început să filmeze pentru episodul pilot din Modern Family.

Personajul ei, Claire, a purtat multe pulovere, iar echipa de producție a decis să folosească lucruri aleatorii precum coșuri de rufe, perne și chiar cutii de cereale pentru a-i acoperi burtica.

 

Alyssa Milano în Mistresses

Alyssa Milano, care a interpretat-o pe Savannah Davis în Mistresses, a rămas însărcinată chiar înainte de începerea filmărilor sezonului 2.

Pentru a masca sarcina, actrița a fost ascunsă în spatele genților și meniurilor și i-a cerut să țină recuzită precum pungi voluminoase și perne în mâini. Purta și haine negre supradimensionate.

 

Melissa Rauch în Big Bang Theory

În timpul filmării celui de-al 11-lea sezon al popularului sitcom, actrița care a jucat-o pe Bernadette era însărcinată.

A devenit o adevărată provocare pentru echipă, deoarece în sezonul precedent, personajul și soțul ei avuseseră deja un copil.

Cu toate acestea, creatorii seriei au decis că ar putea deveni o poveste cu adevărat interesantă. Howard, soțul lui Bernadette, a fost șocat să afle că ea aștepta un al doilea copil atât de curând după nașterea primului (care nu împlinise încă un an).

 

Mindy Kaling în The Mindy Project

Mindy Kaling era însărcinată cu fiica sa, Katherine, în timpul sezonului final.

Pentru a remedia situația, echipa care se ocupa de garderobă a investit într-o mulțime de genți și poșete pe care le-a plasat intenționat în fața burticii lui Kaling.

 

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63911485671997