Martie 14, 2022
Cum se menține Jennifer Aniston în formă maximă. Secretele unei siluete ca la 20 de ani
Jennifer Aniston are 53 de ani și este în formă maximă. Lucrează cu normă întreagă ca actriță și conduce companii precum LolaVie Haircare. Are o siluetă de invidiat și arată mereu fresh. Nu este surprinzător faptul că multe femei au vrut să știe care sunt secretele de frumusețe și stil de viață ale îndrăgitei actrițe din „Friends”, iar acum vedeta originară din Los Angeles le-a împărtășit într-un interviu acordat revistei First For Women.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

Jennifer reușește să-și mențină silueta aproape ca la 20, 30 de ani. Principalele ei „arme” în lupta cu îmbătrânirea sunt postul intermitent, apa cu lămâie, escalada, antrenamentele cardio și meditația.

Actrița din „Morning Show” a recunoscut că își ține dieta în frâu, își începe ziua cu apă calduță cu lămâie și ia cursuri de escaladă. Cel mai mult timp însă îl alocă meditației. 

„În timpul carantinei îmi plăcea mult să gătesc”. „Acum, când mă trezesc, am apă calduță cu lămâie, apoi pregătesc un shake sau un avocado cu ouă. Am găsit diverse modalități de a prepara ouă, așa că mereu e altă rețetă”. „Fac și fulgi de ovăz cu un albuș de ou bătut. Adaug albușul chiar înainte ca fulgii de ovăz să fie gata pentru că oferă un plus de proteine , în plus are această textură pufoasă... delicios.”

Jennifer Aniston Is a Fan of This Celeb-Approved Workout Video!

Anterior, într-un interviu acordat Radio Times, Aniston a dezvăluit că postul intermitent i-a schimbat viața. A practicat versiunea 16:8 

„Postul intermitent îmi place. Am observat o mare diferență după ce nu am mâncat alimente solide timp de 16 ore”.

Jennifer Aniston, despre antrenamentele la sală: Întotdeauna încerc să-mi surprind mușchii

În ceea ce privește antrenamentele, ea a declarat pentru First For Women că îi place varietatea: „Să-mi schimb rutina de antrenament este cheia. Întotdeauna încerc să-mi surprind mușchii”.

Jennifer se antrenează la Rise Nation, unde face fitness cardio.

Pin by Holly Kenney on Jennifer Aniston | Jennifer aniston style, Jennifer  aniston, Jen aniston 

„Îmi place cardio pe scari. Este un antrenamente grozav”, a spus cea mai bună prietenă a lui Courteney Cox și a Sandrei Bullock.

Când antrenorul meu, Leyon, pe care îl iubesc mai mult decât viața mea, mi-a dat pentru prima dată o coardă de sărit, i-am spus: „Nu ești în toate mințile”.

„La început mi-era teamă, însă după șase luni am prins viteză, săriturile sunt rapide, perfecte”, a adăugat Aniston.

Sursa: peroz.rociteste și
SQL exec time = 0.86307859420776