Mai 22, 2017
Ilinca Avram a recurs la sculptoplastică
Fosta prezentatoare TV, Ilinca Avram, deja ce câțiva ani recurge la sculptoplastică. Aceasta, timp de șapte ani și-a schimbat radical contururile feței.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ilinca Avram și-a sărbătorit, acum câteva zile în urmă, cea de-a 28-a aniversare, iar cu această ocazie a publicat, pe contul său de Instagram, un colaj "înainte/după". 

„Anul acesta a fost anul în care am descoperit cât de mult m-am schimbat. Doar 7 ani diferență de timp în poza de mai jos, dar câte schimbări la nivel fizic, emoțional și spiritual” - a scris tânăra. 
De asemenea, Ilinca a recunoscut faptul că a recurs la sculptoplastică.

„Mulțumesc mamei pentru aceste schimbări "aproape" extreme pentru mine. M-ai făcut să arăt așa cum mă vedeam fără să ma uit în oglindă. M-ai făcut să mă simt bine în pielea mea, să mă înțeleg, să mă accept și să mă iubesc” - a adăugat fosta prezentatoare.

Mama Ilincăi, Iulia Avram este un specialist în sculptoplastică. Ea a lucrat cu celebrități din Roma, Molano, Parma, Baku, Odessa, Moscova, Kiev, București, Chișinău ș.a. 

Notăm că sculptoplastica este o metodă de îndepărtare a țesuturilor adipoase și de corectare a ovalului feței fără intervenții chirurgicale, cunoscut ca și un lifting fără bisturiu. Se știe că această procedură este destul de costisitoare, dar și eficientă. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64555835723877