Mai 22, 2017
Ilinca Avram a recurs la sculptoplastică
Fosta prezentatoare TV, Ilinca Avram, deja ce câțiva ani recurge la sculptoplastică. Aceasta, timp de șapte ani și-a schimbat radical contururile feței.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ilinca Avram și-a sărbătorit, acum câteva zile în urmă, cea de-a 28-a aniversare, iar cu această ocazie a publicat, pe contul său de Instagram, un colaj "înainte/după". 

„Anul acesta a fost anul în care am descoperit cât de mult m-am schimbat. Doar 7 ani diferență de timp în poza de mai jos, dar câte schimbări la nivel fizic, emoțional și spiritual” - a scris tânăra. 
De asemenea, Ilinca a recunoscut faptul că a recurs la sculptoplastică.

„Mulțumesc mamei pentru aceste schimbări "aproape" extreme pentru mine. M-ai făcut să arăt așa cum mă vedeam fără să ma uit în oglindă. M-ai făcut să mă simt bine în pielea mea, să mă înțeleg, să mă accept și să mă iubesc” - a adăugat fosta prezentatoare.

Mama Ilincăi, Iulia Avram este un specialist în sculptoplastică. Ea a lucrat cu celebrități din Roma, Molano, Parma, Baku, Odessa, Moscova, Kiev, București, Chișinău ș.a. 

Notăm că sculptoplastica este o metodă de îndepărtare a țesuturilor adipoase și de corectare a ovalului feței fără intervenții chirurgicale, cunoscut ca și un lifting fără bisturiu. Se știe că această procedură este destul de costisitoare, dar și eficientă. 



citeste și
SQL exec time = 0.91256904602051