Noiembrie 05, 2016
Evghenii Hudorojcov și-a prezentat colecția pentru toamna 2016
Evghenii Hudorojcov este designerul mărcii EHO care deja devenit foarte populară în Moldova. EHO este specializat în crearea rochiilor de seară.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Noua colecție de toamnă se numește Apotheosis și motivul lui principal este renașterea. Toți cunosc faptul că Evghenii creează rochii de seară, dar de această dată designerul a hotărât să experimenteze cu elemente de sport în croială, desen și linii.

În interviul său designerul a explicat că își dorește ca rochiile create de el să fie purtate mai universal: să fie îmbrăcate atât la sărbători, cât și la evenimente dedicate tinerilor.

În alegerea culorilor pentru colecție acesta s-a oprit la palul purpuriu, roz pal și una dintre cele mai populare culori — marsala.

Țesăturile cu care a experimentat designerul a fost brocartul, mătasea, satinul și crepul.

Pe lângă asta, Evghenii a anunțat că în centrul comercial «Unic» deja a fost deschis un butic «Din Inima» în care se găsește și colecția lui «ready-to-wear».

EHO se bucură deja de succes și de o cerere mare din partea vedetelor autohtone și a soțiilor diplomaților și politicienilor străini.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79263377189636