Noiembrie 12, 2019
Vezi cum l-a felicitat Cleopatra Stratan pe tatăl său cu ocazia aniversării

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pavel Stratan dintdeauna a băut puțin câte puțin, mai ales atunci când era vorba despre ziua lui de naștere. Interpretul, care prin versurile pe care le compune a amuzat o lume întreagă, aseară a împlinit vârsta de 49 de ani. 

Fiica acestuia, interpretă - Cleopatra Stratan, l-a felicitat cu ocazia aniversării pe tatăl său. Cântăreața a postat pe contul său oficial de Instagram câteva poze adorabile alături de tatăl său. La această postare ea a scris un mesaj simplu - La mulți ani, tati.

Internăuții s-au alăturat la felicitările Cleopatrei, au pus mii de like-uri și i-au urat interpretului mulți ani, și toți plini de inspirație și melodii cât mai frumoase și haioase. 

 

 

 

Amintim că, Pavel Stratan s-a născut pe 11 noiembrie 1970, în satul Nișcani, raionul Călărași. La vârsta de șapte ani, Pavel pentru prima oară a cântat la chitară. Acest lucru i-a plăcut nespus de mult interpretului, chitara devenind pentru el cel mai bun prieten. La 13 ani a compus primele versuri, iar în anul 1996, pentru prima oară a urcat pe scenă interpretând propriile melodii. Marele succes a venit în anul 2002, când Pavel Stratan a lansat primul său album, care se intitula Amintiri din copilărie. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77143120765686