Ianuarie 31, 2017
Xenia Deli, îndrăgostită de rochiile-sirenă ale unui designer din Los Angeles
Dragostea Xeniei Deli pentru creaţiile marilor case de modă din întreaga lume creşte pe zi ce trece. Modelul moldovean este îndrăgostită de creaţia designerului american devenit celebru datorită rochiilor sale de tip sirenă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Xenia a revenit cu entuziasm în showroom-ul lui Walter Mendez, pentru probarea rochiei asimetrice, care îi conturează perfect linia taliei. Ţinuta poartă numele „Grace” şi se vinde la preţul de 995$. Ultima oară moldoveancă a îmbrăcat rochiile acestui designer în ajunul nunţii sale în Santorini. Ea şi-a ales rochia pentru un eveniment desfăşurat în Egipt.

În acest weekend Xenia Deli a excelat la un eveniment monden, postând pe Instagram fotografia unei rochii asimetrice de culoare roz, care îi evidenţiază perfect linia taliei. Această ţinută poartă numele de “Viena Gown” şi are preţul de aproximativ 4500$.

Despre Walter Mendez se ştie că este un designer de top din Los Angeles, ale cărui creaţii sunt inedite. Tânărul designer se remarcă de concurenţii săi prin calitatea, stilul şi tehnica lucrărilor sale. Designerul a spus pe una din paginile sale web că trăieşte mereu cu dorinţa de a face corpul femeii să arate splendid, fenomenal şi irepetabil cu fiecare ţinută.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86650466918945