August 16, 2018
(VIDEO) Vezi cum dansează și se distrează Britney Spears cu iubitul ei!
De când s-au cunoscut, întreaga viața a prințesei pop a fost dată peste cap, în sensul bun al cuvântului. Vedeta s-a îndrăgostit lulea, a slăbit și pur și simplu radiază de fericire.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După ce a trăit clipe grele în viața sa, Britney credea că nu va mai iubi niciodată. Avuse nenumărate eșecuri în dragoste și nici nu gândea că sufletul ei va radia din nou de fericire. Dar asta s-a întâmplat în ziua când l-a cunoscut pe actualul său iubit, Sam Asghari.

 

 

De mai multe luni sunt împreună și dragostea lor este în permanentă creștere. Se iubesc, dansează și se distrează pe cinste, iar acest lucru îl împărtășesc cu urmăritorii  de pe Instagram. 

Acum câteva ore, artista a postat pe contul său oficial de Instagram un video în care apare dansânsu-i erotic iubitului său tinerel. După mimica feței poți vedea cât de mult cei doi sunt îndrăgostiți unul de altul. Asghari are influențe pozitive asupra lui Britney. Mulțumită lui, vedeta a revenit la viață, și tinde să arate din ce în ce mai bine, pentru ca diferența de vârstă să nu fie vizibilă. 

 

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

 

Atunci când o femeie este îndrăgostită și fericită în relație, acest lucru se vede. Ne dorim ca focul pasiunii dintre Britney și Asghari să nu se stingă, ci să fie în permanentă creștere căci, noi ne bucurăm să o vedem pe prințesa pop fericită! 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.065845489502