Martie 13, 2018
Vezi pentru ce ținută a pledat Penelope Cruz la premiile Actors & Actresses Union Awards
De fiecare dată când apare în public, actrița Penelope Cruz ne frapează prin ținutele sale elegante, și prin frumusețea sa naturală. Deși are deja 43 de ani, actrița arată foarte bine.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La Madrid au avut loc premiile Uniunii Actorilor din Spania. Desigur că, la acest eveniment a fost prezentă frumoasa actriță cu origini spaniole, Penelope Cruz, și soțul acesteia. Actrița a purtat o rochie lungă de culoarea aurie de la Balmain, o rochie sofisticată și neordinară.  Ea a purtat încălțări de culoarea argintie, și cercei lungi. Părul îi era lăsat pe spate. Machiajul Penelopei era perfect, iar părul lăsat pe spate. Vedeta a pledat pentru manichiură de culoarea roșie.

 

Javier Bardem a fost alături de Penelope Cruz la acest eveniment, și toată seara a sorbit-o din priviri. Actorul a arătat mega stilat, fiind îmbrăcat într-un sacou de culoarea neagră, blugi întunecați  și o cămașă albă descheiată. Javier a purtat adidași. Deși cuplul a optat pentru stiluri diferite, totuși, s-au combinat de minune.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67857694625854