Martie 25, 2019
TOP 5 vedete autohtone însărcinate
Cinci vedete din showbiz-ul autohton sunt în așteptarea bebelușului. Barza le-a pregătit surprize de proporții, și ele abia așteaptă să devină mămici. Culmea este că toate cele cinci, pe lângă faptul că sunt vestite, mai sunt și prezentatoare de televiziune. Să vedem despre cine este vorba!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prezentatoarea de știri de la noi din țară, Inesa Voscoboinic în scurt timp va aduce pe lume un bebeluș. Se pare că a rămas foarte puțin timp până când prezentatoare va deveni mămică. Este prima sarcină a Inesei Voscoboinic. Prezentatoarea este căsătorită cu Dmitrii Alexandrovici, din septembrie 2017. 

În luna noiembrie a anului trecut, prezentatoarea a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că este însărcinată. Inesa va aduce pe lume o fetiță. 

 

 

În ultimul semestru de sarcină se află și prezentatoarea TV Daniela Ciocanu. Aceasta, la fel ca și Inesa este în așteptarea unei fetițe. A mai rămas foarte puțin timp până când aceasta va apărea pe lume. Vestea precum că Daniela este însărcinată a fost făcută publică de către aceasta, prin intermediul unei postări de pe Instagram. Daniela încă nu a precizat ce nume va purta fetița, însă acest lucru îl vom afla în viitorul apropiat. Amintim că Daniela s-a căsătorit cu Victor Ciocan în luna aprilie 2018. Cununia civilă au făcut-o în luna februarie curent. 

 

 

O altă divă din lumea TV este și Oleasea Sveclă. Aceasta a anunțat că va deveni mămică pentru a doua oară în cadrul unei emisiuni TV de divertisment, unde a fost invitată alături de soțul său, actorul și prezentatorul Anatol Durbală. Aceasta se află în al doilea semestru de sarcină. Nu se știe încă sexul viitorului copilaș. Amintim că Olesea și Anatol mai au o fetiță de doi anișori, care se numește Cassandra. 

 

 

În așteptarea minunii se află și prezentatoare de știri Sofia Obadă, care a anunțat acum o săptămână că este însărcinată. Aceasta este însărcinată cu primul său copil. Prezentatoarea s-a căsătorit în vara anului trecut, cu Alexandru Burac, alături de care este împreună de mai mulți ani. 

 

Actrița și prezentatoarea TV Inna Colbasiuc și-a anunțat fanii zilele trecute că este și ea - însărcinată. Inna împreună cu iubitul său, Denis Misac sunt în așteptarea unui băiețel. Cei doi deja se gândesc ce nume să-i dea bebelușului, dar încă nu au ajuns la un numitor comun. Actrița Inna Colbasiuc este pentru prima oară însărcinată, și așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a copilașului său.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61111807823181