Februarie 22, 2024
Robbie Williams a împlinit 50 de ani. Cine este femeia care l-a potolit pe rebelul star britanic și l-a făcut tată de patru ori
Robbie Williams, eternul rebel al muzicii britanice, a împlinit 50 de ani. Pe lângă muzica sa, starul este cunoscut și pentru controverse și viața agitată. Deși părea un etern celibatar, și-a găsit perechea în persoana unei vedete din SUA, nu la fel de cunoscută ca el, Ayda Field. A luat-o de soție și acum are o familie mare și frumoasă alături de ea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Robbie Williams a cunoscut celebritatea în adolescență. A avut mari probleme cu alcoolul și drogurile

Robbie Williams a devenit cunoscut încă din 1990, ca membru al trupei Take That. Avea 16 ani și era cel mai tânăr dintre cei cinci din formație. Mama lui a fost cea care l-a împins de la spate să-și încerce norocul în muzică. Aceasta văzuse un anunț în ziar, conform căruia se căuta un băiat pentru un grup pop, și l-a încurajat să aplice.

În câțiva ani, Robbie ținea prima pagină a ziarelor din cauza consumul de alcool și cocaină. Cariera i-a fost afectată și viața i-a fost pusă în pericol. În noiembrie 1994, înainte de gala MTV Europe Music Awards, Williams aproape a murit din cauza unei supradoze de droguri. Mai mult, avea tot mai multe conflicte cu colegii de trupă, în special cu liderul grupului, Gary Barlow. În 1995, Robbie a părăsit Take That. A început, însă, o carieră solo care s-a dovedit a fi de mare succes. În 2010 s-a reunit cu colegii lui. Au lansat un album și au mers în turneu în Europa, scrie libertateapentrufemei.ro

Robbie Williams2

În decursul celor 50 de ani de viață, Robbie Williams s-a luptat cu mai multe probleme de sănătate. Depresia, obezitatea, alcoolismul și abuzul de pastile și substanțe interzise, pe care le amesteca în cocktailuri periculoase, i-au dat mari bătăi de cap. Chiar Elton John, care îi este prieten, l-a internat la un moment dat într-o clinică de dezintoxicare.

Într-un interviu pentru The Sun, Williams a recunoscut că în cea mai grea perioadă, cea a dependențelor extrem de periculoase, era parcă într-o competiție în capul lui și într-o cursă spre autodistrugere. „Am crezut că pot să iau cele mai multe pastile, că pot să beau cel mai mult, credeam că asta era o superputere la acea vreme. Nu știam că aceea era cea mai rapidă cale spre moarte. Simți că ești indestructibil, nu credeam că voi muri. Abia apoi mi-am dat seama cât de aproape am fost (de moarte-n.r.). Am fost treaz șase zile. Eram cu cineva care avea legături cu dealeri și am ținut-o așa șase zile”.

Robbie Williams e căsătorit din 2010 cu o actriță americană

În mai 2006, Robbie Williams a început o relație cu cea care acum îi este soție. S-au cunoscut la o întâlnire pe nevăzute pusă la cale de niște prieteni. Ayda Field este o actriță americană, vedetă de televiziune și antreprenoare. S-a născut în 1979 în Los Angeles, dintr-un tată turc și o mamă americană.

robbie williams si sotia

În 2007, din cauza dependențelor artistului, s-au despărțit. După ce acesta s-a tratat, i-a propus Aydei să meargă cu el într-o vacanță în Maroc. Escapada a fost de bun augur și s-au împăcat.

Cei doi s-au logodit de Crăciun, în 2009, și s-au căsătorit în august 2010, în curtea casei din Beverly Hills a cântărețului.

Robbie Williams si sotia lui

Actrița l-a făcut tată de patru ori pe Robbie Williams, între 2012 și 2020. Au două fete împreună: Theodora și Colette, dar și doi băieți: Charlton și Beau. Deși postează imagini cu cei mici, Ayda încearcă să nu le arate chipurile. Preferă să-i lase să aibă o viață cât mai normală cu putință.

robbie williams si sotia

Recent, Ayda Field a dezvăluit că, atunci când călătoresc cu toții, în familie, cei mici au bilete la clasa economică, iar ea și soțul ei zboară la business. „Copiii mei zboară la economic de fiecare dată. Asta e teribil, oamenii vor crede că sunt așa de rea. Nu vreau să-i cresc să fie răsfățați. Vor călători așa până când vor putea să-și plătească singuri biletele la clasa business”, a spus ea pentru The Sunday Times.

robbie williams si sotia

Deși un rebel fără leac, solistul s-a schimbat mult de când a devenit soț și tată.

Ayda Field Williams



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.83279371261597