Conopida conține o substanţă chimică naturală numită sulforafan, care luptă împotriva cancerului, de aceea este foarte bine să o consumi. De asemenea, conopida conține vitamina C şi fibre.
Sfecla roșie este bogată în antioxidanţi, care luptă, la fel ca și conopoda cu cancerul. De asemenea, sfecla reduce tensiunea arterială şi a creşte fluxul de sânge către creier. Este foarte bogată în nitrați, deaceea, nu uita să consumi sfecla roșie!
Kefir
Kefirul este bogat în bacterii care sunt numită probiotice, bune pentru organism, mai ales dacă ai consumat o perioadă antibiotice. El este benefic pentru bioflora din organismul tău. Recomandat pentru diete, căci ajută să scazi din greutate foarte ușor și sănătos. De asemenea, este apreciat pentru efectele sale antiinflamatorii şi anticanceroase.
Linte
Lintea este bogată în nutrienţi, de accea este considerată un super-aliment. Se recomandă să fie consumată sub formă de supă sau în salate. Lintea îți oferă o sursă bună de proteine şi fibre, cu mult mai puţină grăsime faţă de carne.
Sardinele sunt bogate în vitamina B12 și vitamina D. Conține o sursă bună de acizi grași și omega-3 și mult calciu.