Octombrie 12, 2018
Top 10 vedete autohtone care și-au schimbat look-ul în acest an!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Toți își doresc, la un moment dat o schimbare de look. Fie că s-au plictisit de o tunsoare, fie că ea nu mai este la modă, fie că pur și simplu nu se mai plac în pielea lor, schimbarea de look oferă acel plus de încredere de sine de care are nevoie fiecare pentru a se simți mai bine. 

În 2018, câteva dintre vedetele autohtone și-au schimbat look-ul, au făcut aceste schimbări din anumite considerente, cert este faptul că noi le iubim așa cum sunt ele. Să vedem care sunt acestea. 

 

Ionella Covali

Tânăra interpretă autohtonă, Ionela Covali și-a schimbat look-ul în această toamnă. Deși ne-am obișnuit să o vedem blondă, tânara a vrut să opteze pentru ceva nou, și a devenit brunetă. 

 

 

Xenia Deli

Modelul basarabean, Xenia Deli în vara anului 2018 și-a vopsit părul în șaten deschis. După nașterea primului copilaș, Xenia a hotărât să redevină brunetă. Zicem că-i stă bine cu orice culoare a părului. 

 

Cristina Cozma

Actrița de la Teatrul Ginta Latină, Cristina Cozma i-a mirat pe toți atunci când s-a încumetat să-și schimbe look-ul. Actrița a devenit blondă, o culoare a părului care-i stă de minune. 

 

Pașa Parfeni

Interpretul Pașa Parfeni și-a crescut părul, și a devenit băiatul cu bucle. Noul look îl face să pară mai boem și mai rebel, ceea ce nouă ne place la nebunie. 

 

 

Karizma

Cântăreața Karizma nu și-a tăiat podoaba capilară de mai bine de zece ani. În vara acestui an, interpreta a hotărât să-și taie părul, pentru că simțea nevoia unei schimbări. 

 

Olga Verbițchi

Adolescenta Olga Verbițchi, deși are doar 16 ani a reușit să-și schimbe look-ul de zeci de ori. La începutul anului curent, interpreta a devenit... blondă. Se pare că această culoare a părului a inspirat-o, căci, până și-n prezent Olga optează pentru blond. 

 

 

Olga Manciu

Soția interpretului autohton Alexandru Manciu adoră să-și schimbe look-ul. O face de fiecare dată când îi trece prin cap, și nu se teme să experimenteze. Astfel, în acest an, Olga a fost și blondă și brunetă și a avut părut vopsit în roz, albastru, violet, toată gama de culori disponibilă pe piață. Ne bucurăm că Olga nu se teme să experimenteze, iar acest lucru demonstrează că este o fire energică, spontană și plină de idei trăsnite.

 

Natalia Barbu

De la o vreme, Natalia Barbu opta pentru cârlionții pe care-i îndrăgeam cu toți la ea. Acum însă, vedeta și-a tăiat capetele și îl poartă deja drept. Spunem că această coafură i se potrivește de minune. 

 

 

Valentina Nafornița

Cântăreața de muzică academica, Valentina Naforniță și-a schimbat coafura. Recent, artista și-a făcut breton, iar această coafură o face să pară mai tânără și mai cochetă. Această schimbare de look o favorizează pe interpreta de succes de la noi din țară. 

 

 

Nicu Țurcanu

Actorul de la Teatrul Geneza-Art, Nicu Țurcanu, în această vară hotărâse să opteze pentru o schimbare de look. Actorul devenise blond. Totuși, nu-și schimbase culoarea părului pentru mult timp, redevenind brunet așa cum ne-am obișnuit să-l vedem. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.082279920578