Decembrie 06, 2016
Tatiana Nastas - noua imagine a televiziunii Pro TV
Visele devin realitate - trebuie doar să crezi!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tatiana, Dvs. sunteți noua imagine a canalului Pro TV. Spuneți-ne cum ați ajuns aici și ce noutăți difuzați.

Am ajuns la Pro Tv întâmplător. Am vrut o schimbare, așa cum aveam un job care mă ținea în birou. Aveam o prietenă care lucra la o altă televiziune și îmi tot povestea cât de frumos este să fii jurnalist. Am văzut într-o zi un anunț pe un site că la Pro Tv se caută reporteri, așa că în ciuda faptului că nici nu știam cum se mănâncă această meserie, am îndrăznit, am muncit, mi-am dat străduința, iar după câteva luni de stagiere am fost acceptată.
 

Ce s-a schimbat în viața Dvs. după ce ați început să lucrați la Pro TV?

M-am schimbat în primul rând eu, am devenit mai matură, mai responsabilă, mai serioasă. Am cunoscut o mulțime de oameni buni, oameni de la care am învățat multe și încă învăț. Am mai puțin timp acum, în schimb îl dedic unei meserii care aduce folos societății- împreună cu echipa din care fac parte, informez corect oamenii din fața televizoarelor.
 

Aveți la redacție colegi cu care v-ați împrietenit foarte bine și de la care puteți cere sfaturi?

Da, la Pro Tv am cunoscut niște oameni minunați cu care am legat prietenii strânse. Suntem multe fete în redacție, iar cu o mare parte dintre ele suntem prietene. Știu că mă vor ajuta de fiecare dată când voi avea nevoie și ele trebuie să știe că eu aș face același lucru pentru ele.Învăț în fiecare zi câte ceva nou de la fiecare dintre colegii mei.


Dvs. prezentați știrile de weekend. Zilele de sâmbătă și duminică fiind zile de oduhnă, a fost greu să vă obișnuiți cu programul de lucru?

Nu a fost greu, pentru că atât înainte să devin prezentatoare, cât și în prezent, lucrez în weekend, așa că știam ce mă așteaptă. A trebuit să mă obișnuiesc doar cu faptul că nu voi mai avea mini vacanțe de weekend.

 

Cum a fost prima apariție TV? Ați avut emoții?

Desigur că am avut emoții. Chiar dacă am făcut probe o bună perioadă de timp, oricum emoțiile m-au copleșit. Începutul jurnalului a fost mai stresant deoarece mă gândeam la părinții mei, la soțul meu care mă urmăreau și știam că și ei sunt emotionați, însă pe parcurs mi-am revenit, iar lucrurile au mers așa cum trebuie.


Restul interviului îl puteți citi în revista AQUARELLE a lunii decembrie



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71903109550476