Mai 02, 2024
Lady Gaga s-a logodit? Gestul care le-a dat de gândit fanilor

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Lady Gaga a amplificat zvonurile despre o posibilă logodnă, după ce a fost surprinsă împreună cu partenerul ei, Michael Polansky. Artista în vârstă de 38 de ani și-a acoperit mâna stângă în timp ce părăsea o bază sportivă, unde s-a bucurat de un meci de tenis cu iubitul ei. 

Îmbrăcată din cap până în picioare cu o ținută potrivită de tenis, având o fustă mini albă, pantofi sport în aceeași nuanță și un hanorac larg de un verde neon, Lady Gaga s-a ascuns atunci când a văzut că este fotografiat de paparazzi, acoperindu-și mâna stângă cu mâneca bluzei. Cu toate acestea, în ciuda acestui gest, într-un moment de neatenție, mâna artistei a apărut în vizorul fotoreporterilor, dezvăluind un inel cu diamant pe degetul ei, scrie profm.ro

Lady Gaga și Michael Polansky/ Profimedia 

Lady Gaga și Michael, care au o relație deja de patru ani, nu au confirmat oficial zvonurile despre logodnă. Speculațiile au pornit atunci când artista a fost surprinsă purtând un inel cu diamant în timpul unei vizite recente în West Hollywood. 

Lady Gaga și Michael Polansky/ Profimedia 

Lady Gaga și Michael Polansky/ Profimedia

De ce s-au despărțit Lady Gaga și Polansky, la începutul anului 2023

La începutul anului 2023, Gaga și Michael au luat o pauză. Se pare că au decis să meargă pe drumuri separate după ce cântăreața i-a spus că își dorește o căsnicie și copii, în timp ce expertul în tehnologie i-a mărturisit că nu este pregătit să facă acești pași. Relația „s-a lovit un zid”, a notat la vremea respectivă OK Magazine.

Lady Gaga/ Profimedia

Dar în august au fost văzuți din nou împreună, inclusiv la afterparty-ul Saturday Night Live, unde au sosit ținându-se de mână. 

Polansky este absolvent al Universității Harvard și conduce grupul Parker al fondatorului Napster, Sean Parker. Grupul, care gestionează afacerile, investițiile, interesele politice și caritabile ale Parker, are sediul în San Francisco.

Anterior, Gaga a fost logodită cu actorul Taylor Kinney, cei doi despărțindu-se după cinci ani, în 2016. De asemenea, s-a speculat că ar fi trăit o poveste de dragoste cu actorul Bradley Cooper, colegul ei din „A Star Is Born”, dar zvonurile au fost infirmate. Se pare însă că cei doi sunt doar buni prieteni. Au fost văzuți ultima oară împreună la mijlocul lunii decembrie, în Los Angeles, pe covorul roșu, la premiera celui mai nou film al lui Cooper, „Maestro”.



citeste și
SQL exec time = 1.5151102542877