Mai 02, 2024
Prietena Selenei Gomez neagă zvonurile că a fost forțată să-i doneze artistei un rinichi: "Doar un act de bunătate"

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Francia Raisa a declarat că donarea propriului rinichi Selenei Gomez a fost „cu siguranță doar un act de bunătate”, punând astfel capăt zvonurilor potrivit cărora ar fi fost „forțată” să recurgă la acest gest. 

În 2017, actrița în vârstă de 35 de ani i-a donat un rinichi celei mai bune prietene de la acea vreme, Selena Gomez, însă prietenia lor, cândva de neclintit, a avut de înfruntat tot felul de obstacole în decursul anilor ce au urmat transplantului, scrie profm.ro

Cele două vedete nu și-au mai vorbit o bună perioadă de timp, pentru ca în cele din urmă să se împace în 2023.

Raisa a apărut acum la podcastul lui Robert Peterpaul, „The Art of Kindness”, unde a fost întrebată care a fost cel mai mare act de bunătate pe care l-a făcut.

Selena Gomez and Francia Raisa: A Complete Timeline of Their Alleged  Friendship Drama | Glamour

„Pe lângă donarea unui rinichi, ce? A fost cu siguranță o alegere personală. A fost cu siguranță doar un act de bunătate, indiferent de zvonuri”, a mărturisit ea. „Prima mea audiție, imediat după operație, la două săptămâni, a fost pentru Grown-Ish și am obținut-o”, a adăugat Raisa.

Raisa o interpretează pe Ana Torres în serialul „Grown-Ish”.

„M-am pus într-o situație în care oamenii au devenit interesați de viața mea personală. Mi-aș fi dorit să nu fi fost atât de nebunesc pe cât a fost”, a continuat ea.

„De atunci am pornit în propria mea călătorie și ce mi-a plăcut cel mai mult a fost că am putut vorbi cu alți potențiali donatori”, a spus Francia, punctând că au fost prieteni care i-au cerut să vorbească cu alte persoane care se gândesc să doneze, iar asta ducea la o conversație de două ore.

Întrebată care crede că este „definiția ei a bunătății”, Raisa a spus: „Bunăvoință necondiționată”.

„Toți avem traume, toți trecem prin diverse chestii. Am zilele mele proaste. Ai zilele tale proaste. Am învățat, de asemenea, că atunci când cineva proiectează lucruri negative asupra mea, nu este ceva personal, deloc, este ceva prin care respectivul om trece, la rândul lui”, a spus ea.

Francia Raisa Revealed She Hadn't Spoken to Selena Gomez for 6 Years Before  Reconciling

Francia Raisa și Selena Gomez s-au cunoscut în 2007

Raisa și Gomez s-au întâlnit pentru prima dată la un eveniment caritabil în 2007, când Selena colabora cu Disney, iar Francia apăruse la ABC în The Secret Live of an American Teenager.

Gomez a dezvăluit în 2015 că a fost diagnosticată cu Lupus, iar Raisa i-a donat propriul rinichi.

„Nu există îndeajuns de multe cuvinte pentru a-i mulțumi frumoasei mele prietene Francia Raisa. Ea mi-a oferit darul suprem, a făcut sacrificiul suprem, donându-mi rinichiul ei. Sunt incredibil de binecuvântată. Te iubesc atât de mult”, spunea Gomez la acea vreme.

Instagram 

Selena Gomez fights back tears as she speaks about her kidney transplant for the first time alongside her best friend organ donor on the Today show 

Ruptura între cele două s-a produs după ce Gomez a fost văzut petrecând și consumând alcool, iar Raisa a confruntat-o ​​cu privire la alegerile ei.

Tensiunile s-au intensificat în 2018, când cântăreața a declarat într-un interviu că „singura ei prietenă” din industrie a fost Taylor Swift, Raisa comentând ulterior: „Interesant”.

Mai mult, Selena Gomez a fost criticată și pentru că nu a menționat-o pe Raisa, în documentarul „My Mind And Me”, unde a vorbit despre probleme sale de sănătate mentală și fizică.

În iulie 2023 însă, Gomez i-a urat public actriței la mulți ani: „Cea mai fericită zi de naștere pentru această ființă specială. Indiferent unde ne va duce viața, te iubesc @franciaraisa”, a scris Selena pe Instagram.

2017 Billboard Women in Music

Raisa a insistat mai târziu că nu este certată cu Gomez, deși în decembrie a mărturisit într-un interviu cu USA Today că nu au vorbit prea mult în ultimii ani.

„Încă mi se pare o nebunie, cât de interesat a fost publicul de prietenia noastră. …Nu știu de ce lucrurile s-au întâmplat așa cum s-au întâmplat, dar îmi amintesc că eram în St. Tropez, în iunie, și ea mi-a tot venit în gând”, a declarat Francia. „Nu am prea mai vorbit de vreo șase ani. Mai ales în ultimul an, nu am vorbit deloc”.

După mesajul din vara trecută, Raisa a simțit că „Universul a decis acest moment”, de a le aduce înapoi împreună.

În cele din urmă, Francia a dezvăluit că vedeta din „Only Murders in the Building” a căutat-o și i-a spus: „Hai să vorbim”, punând capăt neînțelegerilor dintre ele.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0802781581879