Aprilie 16, 2019
Vezi cum au reacționat vedetele din întreaga lume cu privire la tragicul eveniment de la Paris

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Aseară, 15 aprilie, la Paris s-a produs o tragedie de proporție. Celebra catedrală Notre-Dame de Paris a ars. Noaptea trecută pompierii au reuşit să salveze valoroase lucrări de artă, inclusiv ceea ce se spune a fi „coroane de spini” purtată de Iisus înainte de crucificare, care era păstrată înăuntrul catedralei construite în secolul XII. Oameni faimoși din întreaga lume și-au exprimat regretul cu privire la tragicul eveniment. 

 

Melania Trump

"Mi se rupe sufletul pentru poporul francez, după ce am văzut focul din Catedrala Notre Dame. Mă rog pentru siguranța tuturor".

 

Eva Longoria

"Inima mea este rănită cu veștile triste: Franța, care este una din țările pe care le iubesc nespus, astăzi este cuprinsă de o pierdere dureroasă, îmi pare extrem de rău, Notre-Dame mereu va rămâne în inima mea". 

 

Salma Hayek

"La fel ca mulți alții, cu groază și tristețe mă uit la catedrala Norte-Dame de Paris care este învăluită în fum". 

 

Giovanna Antonelli

"Ultima oară când am fost aici. Câte istorii, rugăciuni, credință...  Îmi doresc ca francezii să simtă toată iubirea pe care o simțim noi, oamenii din orice colț al lumii!". 

 

Nancy Sinatra

"Catedrala preferată din Notre Dame. Acoperișul nu mai este. Este ca și cum te-ai uita la cineva pe care-l iubești, și să vezi cum moare".

 

Anne Hathaway

(actriță)

 "Știu că este un loc binecuvântat - o creație făcută de om, misterioasă, tainică și importantă. Văzând focul ce învăluie această catedrală, îmi curg lacrimi, și totuși, știu că nici o flacără nu poate reduce sfințenia acestui loc. Dar numai nu Notre Dame, Vă rog. Numai nu Notre Dame de Paris".

 

Barac Obama

"Notre Dame este una dintre cele mai mari comori ale lumii, suntem alături de oamenii din Franța în această perioadă cumplită. Omul devine trist atunci când vede că istoria este pierdută". 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.96719932556152