Iulie 10, 2023
Și-a lipit cruci pe sâni și a purtat o „poșetă-Biblie”! Vedeta de la Hollywood a stârnit un scandal
Julia Fox (33 de ani) șochează din nou! Actrița americană a venit îmbrăcată într-o ținută pe care unii au considerat-o blasfemică, la premiera filmului său „Something You Said Last Night”, produs de ea, în Toronto.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Focoasa roșcată, care deține o avere de 30 de milioane de dolari, a optat pentru un compleu extrem de sexy, de culoare neagră, format din fustă și un top decupat în zona bustului. Pe sâni, Julia Fox și-a pus lanțuri cu cruci, simbolizând un rozariu (șirag de mărgele folosit de credincioși pentru a număra rugăciunile rostite n.r.), potrivit tabloidului britanic Daily Mail.

Actrița a purtat o poșetă care seamănă cu Biblia și o pereche de pantofi negri cu o platformă extrem de înaltă. Părul lung și l-a lăsat să cadă natural pe spate, iar pentru machiaj, Julia a ales un fard negru la ochi și un ruj de culoare maronie. Unii fani au apreciat ținuta ca fiind doar o altă apariție excentrică a Juliei, însă alții s-au arătat deranjați, spunând că actrița le ia în derâdere religia, scrie click.ro

Julia Fox Rocks Nipple Tassels At Toronto Premiere Of 'Something You Said  Last Night' | ETCanada.com

Julia Fox, într-o ținută sumară, la lansarea filmului „Something You Said Last Night” 

Julia Fox s-a iubit cu Kanye West

Julia Fox și Kanye West, îmbrăcați în costume de blugi 

Julia Fox s-a iubit cu rapperul Kanye West, alias Ye, timp de doar șase săptămâni, însă relația lor a fost extrem de mediatizată.  

Fox și Ye s-au cunoscut la o petrecere de Revelion. S-au despărțit aproximativ o lună mai târziu, în februarie 2022, a spus Fox într-o postare pe Instagram, care a fost ștearsă de atunci. Julia susține că a acceptat să se întâlnească cu rapperul pentru ca acesta să o lase în pace pe fosta lui soție, Kim Kardashian. 

„El îmi trimitea mesaje, nu prea răspundeam. Nu prea voiam să vorbesc din nou cu cineva celebru. Nimic bun nu iese vreodată din astfel de relații. Sunt cam plictisitoare vedetele. Nu sunt așa cum își imaginează lumea.Dar apoi am avut acest gând, am spus: Doamne, poate îl pot face să o lase pe Kim în pace. Poate îi pot distrage atenția, doar să-l fac să mă placă și am știut că dacă cineva poate face asta, eu sunt acea persoană. Pentru că atunci când îmi propun ceva, devine realitate", a explicat Fox.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67805743217468