Martie 05, 2024
Georgina Rodríguez, spectaculoasă la Paris, într-o rochie Cristiano Ronaldo. Ce i-a scris soțul pe spate
Rodríguez a fost însoțită de patru dintre cei cinci copii ai cuplului la Săptămâna Modei de la Paris.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedete, modele și fashioniste se află toate în orașul iubirii pentru unul dintre cele mai mari evenimente de modă care au loc în marile capitale ale lumii.

Vineri, la Paris, iubita lui Ronaldo, care este și antreprenoare a pășit pe podiumul de modă, prezentând o rochie lungă, roșie și inedită, căci purta celebrul număr de pe tricoul fotbalistului, era inscripționată cu numele lui Ronaldo și semnată de el, în cadrul show-ului VETEMENTS Womenswear toamna/iarna 2024-2025, scrie okmagazine.ro

Georgina Rodríguez desfila com camisa de Cristiano Ronaldo em Paris ...

Rodríguez este o prezență obișnuită la Săptămâna modei de la Paris, însă e prima oară în această ipostază. Foarte probabil ca momentul ei să se viralizeze.

Georgina Rodríguez, Profimedia (1) jpg

Georgina Rodríguez a avut o atitudine foarte profi și a defilat ca unul dintre modelele veterane. Mai mult, bruneta a arătat fabulos în roșu și cu părul prins.

Tânăra care are cinci copii împreună cu Ronaldo (nu toți născuți de ea) a furat privirile tuturor.

Casa de modă care a ales-o să defileze cu creația lor este VETEMENTS, firmă ce a început în 2014 ca o casă de modă de lux elvețiană, fondată de designerii de modă georgieni Demna Gvasalia și Guram Gvasalia.

Ar putea fi o imagine cu 6 persoane

Jucătorul portughez, care este atacant și căpitan pentru clubul saudit Pro League Al Nassr și echipa națională a Portugaliei, a semnat pe față și pe spatele rochiei „Vetements”. De asemenea, pe spate tronează și o declarație de dragoste inedită a starului: ”Pentru dragostea vieții mele”.

Las fotos de Georgina Rodríguez en París: Homenaje a Cristiano Ronaldo ...

Nici că se putea o defilare a iubirii mai romantică!

Cristiano Ronaldo a fost atât de prezent la nivel energetic, deși fizic nu se afla la Paris. Alături de Georgina, s-au aflat patru dintre copiii cuplului.

Georgina Rodriguez Tampil di Paris Fashion Week, Bergaun Nomor Keramat CR7



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63155174255371