August 18, 2023
Regina Camilla își trăiește viața „conform unui scenariu”. Experții regali susțin că aceasta „a sacrificat totul de dragul iubirii”
Regina Camilla își trăiește viața „conform unui scenariu”. Experții regali susțin că aceasta „a sacrificat totul de dragul iubirii”. Majestatea Sa a decis să-i fie alături Regelui Charles și să se supună „regulilor nescrise” de la Casa Regală.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Soția Regelui Charles împlinește curând un an de când poartă titlul de ”Regină” . Apropiații acesteia susțin că a făcut o mulțime de sacrificii de-a lungul timpului și a ales să-și pună viața personală pe locul doi. Astfel, Camilla s-a putut dedica în totalitate rolului pe care și l-a asumat, scrie catine.ro

Experții regali au făcut noi dezvăluiri despre viața Reginei Camilla. Aceștia spun că Majestatea Sa a trebuit să se adapteze la viața Familiei Regale Britanice.

Regele Charles și Regina Camilla, în Scoția, la o petrecere în grădină

Mai mult, Camilla a trebuit să renunțe la anumite plăceri pentru a putea da dovadă de „conduita” cerută la Casa Regală. Camilla este una dintre femeile din Familia Regală care a sacrificat o mulțime de lucruri de dragul iubirii, relatează DailyMail.

„Regina nu are timp să gătească pentru familie sau pentru prietenii ei. Fiecare moment din viața sa este bine organizat și scris într-un program de la care nu trebuie să se abată. Camilla era iubitoare de distracție, dar Regina și-a acceptat noul rol din dragoste pentru soțul său”, au declarat experții regali pentru publicațiile internaționale.

Regina Camilla s-a îndrăgostit de Regele Charles în urmă cu mai bine de 50 de ani. Mulți experți susțin că Regina a sacrificat „o viață liniștită” din iubire față de Regele Charles.

Kate Middleton și Regele Charles, la încoronarea Regelui Charles din Scoția

Integrarea Camillei în Familia Regală a avut multe suișuri și coborâșuri, iar imaginea sa a avut mult de suferit, în special la începutul relației sale cu Regele Charles. Camilla nu se poate bucura foarte des de ceea ce mulți numesc „o viață obișnuită”.

Majestatea Sa se bucură de momentele de intimitate doar atunci când merge la casa sa privată, Ray Mill, din Wiltshire. Majestatea Sa a trebui să se adapteze la programul aglomerat al Regelui și la activitățile pe care trebuie să le desfășoare în cadrul rolului pe care îl deține.

Regina Camilla, într-o grădină cu flori

Cum își plănuiește Regina Camilla viața

Experții regali susțin că fiecare moment din viața Reginei este foarte bine planificat. Aceasta ar trăi „după un scenariu bine pus la punct”.

Apropiații Reginei au înțeles rapid „constrângerile”, însă aceștia recunosc faptul că își văd tot mai rar prietena. Camilla a continuat să se implice în organizațiile caritabile care contează cel mai mult pentru ea, cum al fi cele legate de alfabetizarea copiilor.

Regina Camilla și Regele Charles în timpul unei întâlniri oficiale cu Parlamentul în anul 2022

Experții susțin că discursurile o fac nervoasă pe Regina. Acesta este motivul pentru care nu a dat niciun interviu de la încoronarea Regelui Charles. Amploarea rolului ei a crescut constant în ultimul an. Este unul dintre motivele pentru care a trebui să devină mult mai disciplinată și mai organizată.

Apropiații Reginei susțin că Majestatea Sa nu a fost niciodată o persoană organizată, însă a făcut acest lucru de dragul soțului său. Se pare că Regina nu mai are la fel de mult timp pentru a-și vedea copiii și nepoții, scriu publicațiile internaționale.

Regele și Regina Marii Britanii, într-un portret oficial, după încoronare

Camilla este Regină de aproape un an, iar oamenii au observat faptul că aceasta și-a asumat complet rolul și s-a dedicat în totalitate acestuia, afirmă experții regali.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90501976013184