Noiembrie 22, 2018
Redigest Plus: Supliment natural pentru sănătatea sistemului digestiv

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dacă simți disconfort după fiecare mâncare, dacă ai ulcer gastric și duodenal, gastrită, duodenită, colopatii cronice și funcționale, dismicrobism intestinal, pancreatită, dischinezie biliară, litiaze biliare și renale, atunci Redigest Plus - este preparatul care te va ajuta.

Produsul este un supliment alimentar, care furnizează organismului enzime și substanțe biologic active necesare pentru a finaliza și normaliza procesul digestiv.

Caracteristica principală a Redigest Plus este naturalețea sa, bazată pe enzime naturale, substanțe biologic active și extract de armurariu. Extractul de ciulin protejează ficatul, datorită căruia Redigest  Plus este indicat persoanelor cu hepatită cronică. De asemenea, Redigest Plus încetinește absorbția zahărului din intestine, așa că este recomandat persoanelor care suferă de diabet.

Redigest Plus va deveni ajutorul tău indispensabil dacă planifici o masă bogată în alimente sau dacă ai ținut o dietă strictă un timp îndelungat.

Se recomandă utilizarea a două capsule de Redigest Plus de trei ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte de mese sau două ore după mese.

Puteți procura Redigest Plus în exclusivitate de la rețeaua de farmacii Elody sau pe site-ul www.farmacie.md.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89347171783447