Octombrie 03, 2023
Paris Hilton, ca o păpușă Barbie la Săptămâna Modei de la Paris. La 42 de ani, milionara arată impecabil în rochia mini
Paris Hilton a atras toate privirile la Săptămâna Modei de la Paris. Celebra moștenitoare din SUA a imitat stilul păpușii emblematice, purtând o ținută roz și având o coafură specifică acesteia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chiar dacă are 42 de ani, Paris reușește să-și mențină silueta impecabilă și nu se sfiește să poarte ținute îndrăznețe. Pentru show-ul Valentino de la Săptămâna Modei de la Paris, vedeta a optat pentru o ținută complet roz, formată dintr-o rochie mulat și extrem de scurtă, pe care a asortat-o cu pantofi stiletto și o geantă mini. Ca accesorii, Paris a ales să poarte doar o pereche de ochelari de soare, scrie peroz.ro

Paris Hilton/ Profimedia  

Atât părul, cât și machiajul, au fost aranjate în stilul păpușii Barbie. Vedeta și-a prins părul blond într-o coadă perfectă și a optat pentru un ruj extrem de roz. 

Paris Hilton/ Profimedia 

Paris Hilton a devenit mamă la începutul anului, atunci când și-a primit fiul născut cu ajutorul unei mame surogat. La scurt timp după ce și-a adus fiul acasă, vedeta americană a oferit primul interviu în postura de mamă, dezvăluind cum s-a schimbat viața ei de când are grijă de un copil.

Paris este imaginea de copertă a noului număr din revista Harper's Bazaar, iar pe lângă pictorialul excepțional, vedeta a oferit și un interviu sincer despre viața ei de acum, mărturisind că, deși nu a născut ea, instinctele de mamă s-au activat foarte repede. 

Femeia de afaceri americană și personalitatea mass-media, în vârstă de 41 de ani, și-a îndeplinit visul, iar cu ajutorul unei mame surogat a adus pe lume primul său copil, un băiețel perfect sănătos. 

„Nu există cuvinte pentru a exprima cât de mult eşti deja iubit”, a scris Paris Hilton în postarea de pe reţelele de socializare, în care apare o fotografie cu mâna ei care ține mâna copilului. Mesajul avea în dreptul său o inimă albastră, divulgând astfel și sexul copilului. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2577254772186