Februarie 17, 2023
Miss Universe 2023 nu a făcut baie o lună înainte de participa la concurs. Doar așa putea să își mențină frumusețea
R'Bonney Gabriel este cea care a fost desemnată Miss Universe 2023. După ce a câștigat concursul de frumusețe, tânăra, în vârstă de 28 de ani, a mărturisit că a fost nevoită să apeleze la niște trucuri mai puțin cunoscute, pentru a arăta impecabil în ziua concursului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

R'Bonney Gabriel a reprezentat SUA la Miss Universe 2023 și a fost prima concurentă americano-filipineză.

Tânăra a impresionat juriul cu frumusețea ei, iar pentru a-și păstrat aspectul impecabil, R'Bonney Gabriel a apelat la trucuri mai puțin cunoscute, notează spynews.ro

R'Bonney Gabriel nu s-a remarcat doar prin trăsăturile fizice, ci și prin vârstă. Tânăra are 28 de ani, fiind prima concurentă care a obținut titlul de cea mai frumoasă femeie.

Miss USA R'Bonney Gabriel wins Miss Universe Competition

În plus, R'Bonney Gabriel spunea atunci când a urcat pe scenă că încurajează femeile să treacă peste barierele sociale, chiar dacă au o vârstă, așa cum s-a întâmplat și în cazul ei.

După ce a câștigat concursul, tânăra a spus că nu a făcut baie o lună, pentru a-și menține frumusețea. În plus, în acest fel a putut să își mențină bronzul.

Tot după ce a obținut titulatura de cea mai frumoasă femeie din lume, R'Bonney Gabriel a povestit că înainte de a urca pe scenă, a folosit pentru mai multe zile autobronzant, astfel încât trăsăturile să îi fie evidențiate, atunci când se afla în lumina reflectoarelor.

Cu toate că a strălucit în acea zi, R'Bonney Gabriel a spus că nu a folosit prea multe produse pentru păr, de aceea, abia în ziua concursului a preferat să își definească buclele lejere cu puțin fixativ.

Miss Universe R'Bonney Gabriel Crowns New Miss USA to Replace Her

Pe lângă faptul că a obținut titlul de Miss Universe 2023, R'Bonney Gabriel este pasionată de modă, iar de 13 ani își dedică cea mai mare timpului ținutelor pe care le creează. Tot ea a fost cea care s-a ocupat de rochiile pe care le-a purtat în cadrul concursului.

În timpul discursului pe care l-a susținut, atunci când a urcat pe scenă, tânăra a spus că își dorește să ofere un exemplu și celorlalte femei care se tem să își urmeze visurile.

R'Bonney Gabriel: Meet The Winner Of Miss Universe 2022 

7 things to know about Miss Universe 2022 R'Bonney Gabriel - Unboundedmedia



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79655313491821