August 01, 2018
Misiune imposibilă - cel mai de succes film al anului 2018!
În această vară avem posibilitatea de a-l vedea pe unul din cei mai râvniți burlaci de la Hollywood, Tom Cruise, pe ecranele de la cinematografele din întreaga țară.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Unul din cele mai adorate filme de acțiune vine cu o nouă serie. “Mission: Impossible” care face ravagii în toată lumea.  Acest film a adus încasări de 2,9 miliarde de dolari. Bugetul total s-a ridicat  la 828 de milioane de dolari. Acest lucru face ca filmul să fie unul din cele mai de succes din acest an și se bucură de un succes colosal. 

 

 

Actorul principal, Tom Cruise chiar dacă are 56 de ani a făcut singur toate cascadoriile. Tom Cruise s-a urcat de unul singur pe aripa avionului care decola, rămânând suspendat în aer. Actorul a alergat pe clădiri, a săvârșit salt cu parașuta la înălțimea de la peste 7.000 de metri. Toate cascadoriile însă, nu au rămas fără urmări negative. Tom Cruise și-a fracturat glezna în timp ce sărea de pe acoperișurile caselor înalte din Londra. 

 

 

Amintim că, înainte de lansarea noului film, “Mission: Impossible- Fallout”, cel mai de succes film din serie a fost Mission Imposible-Ghost Protocle, din 2011, cu încasări de 694,7 milioane de dolari.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65660238265991