Februarie 12, 2024
Cel mai urmărit serial de pe Netflix. Este pe primul loc în majoritatea țărilor
Cel mai urmărit serial de pe Netflix are doar 6 episoade, dar a reușit să ajungă la inimile abonaților de pe platforma de streaming..

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Serialul „Alexander: The Making of a God” are doar 6 episoade, dar se bucură de un succes formidabil pe Netflix.Trendingul de pe Netflix variază în funcție de peliculele care sunt încărcate pe platforma de streaming și de preferințele utilizatorilor. Mulți românii deja au terminat de vizionat celebra producție.

„Alexander: The Making of a God”, în top

„Alexander: The Making of a God” este un serial de tip documentar care înfățișează o perspectivă a vieții lui Alexandru cel Mare. Deși sunt doar 6 episoade încărcate pe platforma de streaming, abonații au fost captivați de povestea istoriclui. În cele 6 episoade este reliefată și obsesia istoricului de a-l înfrunta pe regele Darius cel Mare. A fost al treilea împărat persan, care a avut un rol important în reclădirea Templului de la Ierusalim, scrie evz.ro

Serialul a fost realizată de Tailfeather Productions, alături de Lion TV. Premiera lui a fost pe 31 ianuarie 2024 și, într-un timp scurt, a ajuns în topul preferințelor utilizatorilor platformei Netflix. A ocupat locul 2 în topul preferințelor, la data de 7 februarie 2024.

 

Netflix a pregătit o serie de filme spectaculoase

În luna februarie, abonații pot urmări și următoarele filme artistice:

  • „Ashes” apare din data de 9 februarie 2024, pe platformă;
  • „Kill Me If You Dare” apare din 13 februarie;
  • „The Heartbreak Agency” apare din 14 februarie;
  • „The Abyss” apare din 16 februarie;
  • „Through my Window: Looking at You” apare din 23 februarie 2024;
  • „Code 8 Part II” apare din 28 februarie


concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87656712532043