Septembrie 06, 2023
Mihaela Rădulescu, marcată pe viață de un episod șocant! A suferit un avort de care n-a știut nimeni: „A fost răscolitor”
Este una dintre cele mai puternice și mai admirate femei din România, călită de necazurile pe care viața i le-a adus în cale, dar pe care a știut să le depășească mereu cu fruntea sus.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Povestea de viață a Mihaelei Rădulescu pare câteodată desprinsă dintr-un film plin de suspans, care te ține cu sufletul la gură. Printre toate problemele pe care le-a întâmpinat de-a lungul anilor, un episod dureros i-a marcat existența: pierderea unui copil, la vârsta de doar 18 ani. 

În ciuda faptului că fosta vedetă de televiziune este mama lui Ayan, tânărul cu care se mândrește și care e bucățică ruptă din ea, anumite amintiri dureroase din trecut mai traversează gândurile Mihaelei Rădulescu.  A fost nevoită să facă avort la vârsta de doar 18 ani, însă motivul este unul de-a dreptul neașteptat, scrie click.ro

Voteaza cea mai sexy vedeta peste 40 de ani! GALERIE FOTO | Perfecte.ro

Mihaela Rădulescu a pierdut un copil 

În urmă cu ani de zile, vedeta mărturisea că un episod trist din viața ei a fost atunci când a trebuit să facă avort. Avea doar 18 ani, iar întâmplarea a avut loc la scurt timp după ce a vizionat filmul „4 luni, 3 săptămâni și 3 zile”

„Pentru mine filmul a fost răscolitor. Uitasem de povestea aia, s-a întâmplat când aveam 18 ani”, spunea Mihaela Rădulescu la vremea respectivă, potrivit informațiilor apărute în presă. 

Mihaela Rădulescu și-a dus fiul într-un centru de dezintoxicare 

Ce nu face o mamă pentru a-și învăța copilul cum să-și croiască un drum lin și curat în viață? Mihaela Rădulescu, conștientă fiind de pericolele de care se poate lovi și fiul ei odată ajuns tânăr în toată firea, a decis să-i prezinte o realitate cruntă: viața dependenților de droguri. 

Mihaela Rădulescu și Ayan, fiul ei / foto: Social media  

Pe când Ayan avea doar 14 ani, mama lui a decis să-l „plimbe” într-un centru de dezintoxicare, în aripa drogaților aflați în sevraj. Nu pentru că el s-ar fi confruntat cu o astfel de problemă, ci pentru a preveni o situație dramatică, prin care mulți tineri își distrug viața. 

Când avea 14 ani, am făcut o plimbare inițiatică cu el într-un centru de dezintoxicare, în aripa cea mai cruntă, a drogaților în sevraj. Sunt oameni și copii și tineri care se dau cu capul de calorifer.  E un spectacol care te face să vomiți. Nu vrei să te apropii de droguri.

Voiam să vadă ce înseamnă dependența de droguri și viață distrusă. I-am zis, te rog, știu că e dur. Vreau să vezi ce se întâmplă. Cred că am făcut un lucru bun! Reacția lui de după a fost egală cu a mea când am vizitat Auschwitz-ul”, a povestit Mihaela Rădulescu, într-un interviu pe Youtube.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1359612941742