Iulie 24, 2023
La doar 18 ani, Iuliana Beregoi investește în afaceri! Câți bani primește pentru un concert
Iuliana Beregoi are doar 18 ani, dar este deja unul dintre artiștii de top din țara noastră. Muncește din greu și are grijă să mențină constant o legătură strânsă cu fanii ei, indiferent dacă o face la evenimente sau prin intermediul rețelelor de socializare. A ajuns să aibă atât de mult succes, încât primește bani frumoși pentru un singur concert.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Și-a dorit să fie o artistă de succes și a reușit. A ajuns pe culmile succesului, iar averea crește considerabil de la o zi la alta. Cu toate acestea, tânăra cântăreață susține că nu dorința de a face bani a adus-o aici, ci pasiunea pentru muzică. Fire de antreprenor, ea are grijă să folosească o parte din banii câștigați pentru afaceri, iar instinctul a ghidat-o corect, căci se bucură deja de un profit frumușel.

iuliana-beregoi-2

Avea doar 12 ani atunci când și-a început cu adevărat cariera și a început să colaboreze cu profesioniști din domeniu, care s-au ocupat cu atenție de imaginea ei. A fost o fată muncitoare, perseverentă și serioasă, așa că acum poate să ceară o sumă care este una impresionantă chiar și pentru mulți cântăreți cu experiență din România.

Suma variază în funcție de complexitatea concertului, precum și de numărul de melodii cântate, dar Iuliana Beregoi cere în medie în jur de 6.000 de euro pentru un singur concert, conform Ego.ro. Pe lângă această sumă, ea mai câștigă bani frumoși și prin contractele de publicitate cu diverse branduri.

iuliana-beregoi-1

Alina Todașcă și Cătălin Dascălu sunt oamenii de încredere din echipa cântăreței. Ei au ghidat-o pas cu pas pe calea succesului și au ajutat-o să câștige mai mulți bani. Conștientă că și publicul ei a crescut și s-a schimbat odată cu ea, Iuliana Beregoi a dezvoltat colecția ei de haine și accesorii. Acum nu se mai adresează doar copiiilor, ci vizează și un nou segment important de public, format din adolescenți și tineri.

iuliana-beregoi-4

Fanii vedetei scot bani frumoși din buzunar pentru tricouri, compleuri, hanorace sau rucsacuri, pentru că prețul acestora variază între 200 de roni și 400 de roni. În curând, artista vrea să își lanseze propriul ei parfum, precum și o linie de cosmetice care să îi poarte numele, conform sursei citate anterior.

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61525630950928