Februarie 16, 2024
Julia Fox, mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată! A ieșit pe stradă în „cearșaf”
Julia Fox (34 de ani) șochează din nou! Actrița italo-americană a fost fotografiată într-o ținută neobișnuită, la Săptămâna Modei de la New York, zilele trecute. Vedeta a optat pentru body alb cu fundă, care nu a acoperit mare lucru, o pelerină asortată și o pălărie ciudată.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fanii au comparat ținuta ei cu un cearșaf și, ce-i drept, chiar seamănă! Drept accesorii, vedeta a ales o geantă satinată în formă de inimă, iar în picioare a purtat botine albe confecționate din material textil, cu botul ascuțit.

Julia Fox, într-o ținută albă la Săptămâna Modie de la New York. Februarie 2024

Julia Fox is not afraid to push the envelope when it comes to her fashion choices. And on Friday, the actress did not disappoint as she arrived to the Willy Chavarria show during New York Fashion Week sporting a caped bodysuit with a statement hat

Julia Fox s-a iubit în trecut cu celebrul rapper Kanye West

Julia Fox, care deține o avere de 30 de milioane de dolari, a devenit cunoscută după ce s-a iubit cu rapperul Kanye West, dar acum este singură. Au fost timp de doar șase săptămâni, însă relația lor a fost extrem de mediatizată la acea vreme. Fox și West s-au cunoscut la o petrecere de Revelion. S-au despărțit aproximativ o lună mai târziu, în februarie 2022. Actrița a declarat în trecut că a acceptat să fie iubita artistului, pentru ca acesta să o lase în pace pe fosta lui soție, Kim Kardashian, scrie click.ro

The mom of one, 34, chose an eye-catching white bridal look that had a plunging neckline that reached her midriff

Ea a jucat în filmul „Uncut Gems”, alături de cunoscutul actor Adam Sandler. Actrița are un fiu, Valentino (3 ani), din relația cu pilotul Peter Artemiev.

„El îmi trimitea mesaje, nu prea răspundeam. Nu prea voiam să vorbesc din nou cu cineva celebru. Nimic bun nu iese vreodată din astfel de relații. Sunt cam plictisitoare vedetele. Nu sunt așa cum își imaginează lumea.Dar apoi am avut acest gând, am spus: Doamne, poate îl pot face să o lase pe Kim în pace. Poate îi pot distrage atenția, doar să-l fac să mă placă și am știut că dacă cineva poate face asta, eu sunt acea persoană. Pentru că atunci când îmi propun ceva, devine realitate", a declarat în trecut Julia Fox.  



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.48727822303772