Ianuarie 24, 2024
Jennifer Lopez, apariție spectaculoasă într-o haină făcut-ă din petale de trandafir reale
Jennifer Lopez a avut o apariție inedită la show-ul Schiaparelli de la Paris Fashion Week, purtând o haină din petale reale de trandafiri albi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jennifer Lopez a adus o grădină de trandafiri la show-ul Schiaparelli de la Săptămâna Modei Haute Couture de la Paris, luni, purtând o haină personalizată care a fost făcută din petale de flori reale.

Jennifer Lopez, look inedit la Paris Fashion Week

La prima vedere, cântăreața, în vârstă de 54 de ani, părea să poarte o jachetă cu volane, însă o privire mai atentă a dezvăluit că haina personalizată, care a fost concepută de directorul de creație al Schiaparelli, Daniel Roseberry, este acoperită cu petale individuale de trandafir alb. Stilistul lui Lopez, Rob Zangardi, a postat un videoclip în care împărtășește o privire asupra detaliilor incredibile ale piesei, cu spatele hainei având o față de lună argintie brodată în trandafiri și raze din paiete care se întind de-a lungul jachetei, scrie elle.ro

Jennifer Lopez UNVEILS Her BRAND NEW FACE .... And Some People Are ...

Pe dedesubt, actrița din „Marry Me” a purtat un pulover alb cu guler înalt (5.300 de dolari) cu detalii în relief, cu vârtejuri care șerpuiesc de-a lungul acestuia, accesorizând partea de sus cu o curea Schiaparelli de culoarea fildeșului, cu o cataramă uriașă aurită și un lacăt atârnând.

From Jennifer Lopez to Ananya Panday, these Paris Fashion Week looks ...

J.Lo s-a alăturat unui grup de celebrități care au renunțat la pantaloni în ultimul an, purtând doar o pereche de colanți negri opaci în partea de jos. Ea și-a completat look-ul cu pantofi negri cu gaura cheii, o pereche de cercei de aur masiv, o geantă cu chipiu de 5.990 de dolari și ochelari Schiaparelli destul de neobișnuiți.

Paris Fashion Week: Jennifer Lopez at the Schiaparelli Fashion Show ...

Ochelarii excentrici ai cântăreței au reflectat look-urile prezentate pe podiumul designerului, ochelarii ei având atașate sprâncene placate cu aur. Un model a purtat, de asemenea, o rochie dramatică făcută din petale de trandafir alb, asemănătoare cu tehnica prezentată la haina lui Lopez.

De asemenea, Lopez a ieșit din zona de confort în ceea ce privește părul, purtând o tunsoare bob scurt, cu un aspect umed. Vedetei pop i s-au alăturat în primul rând vedete precum Zendaya, Hunter Schafer și Da’Vine Joy Randolph pentru a asista la prezentarea haute couture primăvară/vară 2024 a lui Schiaparelli.

Paris Fashion Week: Jennifer Lopez at the Schiaparelli Fashion Show ... 

Paris Fashion Week: Jennifer Lopez at the Schiaparelli Fashion Show ...



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1305210590363