Iunie 15, 2023
Jennifer Lopez a publicat imagini din noua sa locuință. Cum arată reședința în valoare de 61 de milioane de dolari
Jennifer Lopez a publicat imagini din noua sa locuință. Reședința impresionantă a fost achiziționată cu suma de 61 de milioane de dolari. JLo și Ben Affleck au văzut mai multe proprietăți înainte de a lua decizia finală. Cei doi îndrăgostiți sunt acum posesorii unui loc de-a dreptul incredibil.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au decis asupra unei proprietăți din Benedict Canyon, Los Angeles. Reședința celor doi se află pe un teren de peste 20.000 de metri pătrați, iar proprietatea a fost pusă la vânzare pentru suma de 135 de milioane de dolari, însă cei doi au reușit să negocieze prețul final, scrie catine.ro

Casa deținută de Jennifer Lopez și soțul său a fost construită la începutul anilor 2000. Reședința impresionantă are 12 dormitoare, 24 de băi, grădini, bucătărie, piscină, spații verzi, săli de joacă, sală de fitness, un ring de box, sală de cinema și de fitness.

O fotografie cu una dintre camarele din casa cumpărată de Jennifer Lopez și Ben Affleck

Două dintre dormitoarele reședinței sunt destinate echipei de securitate, spun sursele internaționale. Deși suma inițială de vânzare era mult mai amre, Jennifer și soțul său au reușit să negocieze valoarea reședinței. Astfel, cei doi au achiziționat locul impresionant cu 61 de milioane de dolari.

Jennifer a postat recent mai multe imagini din locuința sa. Cântăreața apare într-un videoclip pe Instagram în timp ce le povestește admiratorilor săi despre locul în care s-a mutat, dar și despre surpriza frumoasă pe care a primit-o din partea prietenilor săi. Jennifer și-a dorit o reședință nouă pentru familia sa mărită.

Cântăreața își dorește ca adolescenții lui Ben Affleck să se simtă ca acasă alături de copiii ei. Ben Affleck are trei copii din căsnicia anterioară cu Jennifer Garner.

Publicația Daily Mail scrie că JLo se ocupă personal de decorarea noii sale locuințe. Diva a fost surprinsă în repetate rânduri la cumpărărturi. Aceasta își dorește să transforme locuința într-una cât mai primitoare pentru oaspeții săi.

Panoramă cu casa lui Jennifer Lopez pe timpul nopții

Jennifer Lopez și-a dorit ca noua sa locuință să bifeze mai multe criterii. Astfel, artista a fost extrem de selectivă. Timp de doi ani a mers să viziteze mai multe proprietăți luxoase alături de soțul său. Cuplul urmează să celebreze curând aniversarea nunții lor.

Cei doi s-au căsătorit pe 16 iulie 2022 în Las Vegas. Încă de atunci au început căutările pentru o casă mai mare. Actuala reședință are un garaj impresionant cu o capacitate de 80 de locuri de parcare. Cuplul a fost ajutat de un agent imobiliar care a lucrat în trecut cu Madonna și Katy Perry.

O încăpere din interiorul casei lui Jennifer Lopez

Paparazzi au surprins recent mai multe imagini de la fața locului.Aceștia au reușit să pozeze mai multe camioane care transportau obiecte de mobilier și alte bunuri personale ale celor doi îndrăgostiți.

Reședința lui Jennifer Lopez și Ben Affleck surprinsă din exterior

De-a lungul căutărilor lor, Jennifer și Ben au luat în considerare și o locuință în valoare de 64 de milioane de dolari din Pacific Palisades.

Cei doi au văzut zeci de locuințe înainte de a lua o decizie finală și au pus în balanță mai multe lucruri pentru a putea avea parte de locuința mult visată.

Jennifer Lopez într-o rochie maxi și o pereche de pantofi cu toc



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91792488098145