Martie 04, 2024
Cum arată casa în care locuiesc Adela Popescu și Radu Vâlcan. Pare desprinsă din reviste
Adela Popescu și Radu Vâlcan locuiesc alături de cei trei băieți ai lor, Andrei, Alexandru și Adrian, într-o vilă superbă din Pipera. Iată imagini cu locuința de lux a celebrului cuplu.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Adela Popescu și Radu Vâlcan, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea showbiz-ului românesc, și-au transformat casa într-un adevărat cămin de lux, în care fiecare detaliu emană în eleganță și rafinament. Localizată în prestigiosul cartier Pipera, vila lor impresionantă nu numai că reflectă gustul lor sofisticat, dar reprezintă și o investiție semnificativă într-un spațiu care devine cu adevărat „acasă'.

Părinții a trei copii, Adela și Radu au transformat această proprietate într-un loc de refugiu, unde eleganța și confortul se împletesc armonios. Casa, împărțită pe trei nivele, emană o atmosferă aerisită și liniștită, cu nuanțe neutre și tonuri de grej predominante în întreaga locuință, scrie avantaje.ro

Adela Popescu și Radu Vâlcan - imagini casă (18)

Adela Popescu și Radu Vâlcan - imagini casă (22)

Adela Popescu și Radu Vâlcan - imagini casă (9)

Adela Popescu și Radu Vâlcan - imagini casă (1)

Adela Popescu și Radu Vâlcan - imagini casă (2)

Mobilierul de lux a fost alegerea lor principală, iar suma investită în aceste piese rafinate este impresionantă. Patul matrimonial din dormitorul lor, evaluat la peste 5.000 de euro, se remarcă ca una dintre cele mai scumpe achiziții de mobilier, reflectând dorința lor pentru design sofisticat și confort suprem.

Adela Popescu și Radu Vâlcan - imagini casă (10)

Adela Popescu și Radu Vâlcan - imagini casă (3)

Adela Popescu și Radu Vâlcan - imagini casă (4)

Adela Popescu și Radu Vâlcan - imagini casă (19)

În ciuda investiției semnificative în acest decor de lux, Adela și Radu subliniază că pentru ei, confortul și calitatea sunt prioritare în crearea unei case care să reflecte esența lor și să ofere un adăpost cald și primitor pentru întreaga familie.

Adela Popescu și Radu Vâlcan - imagini casă (5) 

Adela Popescu și Radu Vâlcan - imagini casă (7)

Adela Popescu și Radu Vâlcan - imagini casă (8) 

Adela Popescu și Radu Vâlcan - imagini casă (13)

Adela Popescu și Radu Vâlcan - imagini casă (14)



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93935799598694