August 29, 2018
Interpretul Ed Sheeran s-a însurat în secret
Roșcatul cântăreț din Marea Britanie, pe numele Ed Sheeran s-a căsătorit păstrând în secret evenimentul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Îl cunoaștem mulțumită hiturilor lui romantice, îl adorăm pentru vocea lui caldă, iar acum - s-a însurat. A luat-o de nevastă pe Cherry Seaborn, cu care trăiește cea mai discretă poveste de dragoste. 

 

 

S-au căsătorit în secret, nu au afișat nicio poză de la nuntă, nu am văzut-o pe aleasa sufletului interpretului în rochie de mireasă însă, am observat pe degetul inelar al artistului, inelul de cununie. Acest fapt indică că cei doi s-au căsătorit dar au ținut să ascundă de ochii lumii acest eveniment important din viața lor.

 

 

Ed Sheeran și Cherry Seaborn s-au îndrăgostit pe când erau elevi la Thomas Mills High, din Suffolk, Anglia. Mai apoi fata plecase în New York iar Ed cânta în diverse turneuri. Îndrăgostiții s-au reîntâlnit în anul 2016 și de-atunci sunt de nedespărțit. Pentru că locuiau în țări diferite, la un moment dat, au hotărât să rupă această distanță.

 

 

„Ne-am gândit amândoi: hai să renunţăm la joburile noastre şi să avem un an al nostru, doar pentru noi! Aşa că am plecat în călătorii şi am fost unul lângă altul în fiecare zi a acelui an”, - a povestit el.

 

Amintim că Ed și Cherry s-au logodit anul trecut în ajunul Anului Nou. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 6.7022175788879