Octombrie 25, 2023
Imagini impresionante din interiorul vilei pe care J.Lo a vândut-o cu 34 de milioane $
Jennifer Lopez și-a vândut casa din Bel Air, la mai bine de jumătate de an de când a scos-o pe piață. 34 de milioane de dolari a luat pe ea, deși și-ar fi dorit mult mai mult de atât.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La jumătate de an de când s-a căsătorit cu Ben Affleck, J.Lo și-a scos la vânzare casa. A durat mult, însă, până când a găsit un nou proprietar și a fost nevoită să lase la preț. Diva de 54 de ani ar fi vrut să ia 42,5 milioane de dolari, dar s-a mulțumit, în cele din urmă cu 34 de milioane.

Casa are peste 1.000 de metri pătrați și se întinde pe un domeniu de 32.000 de metri pătrați, plin de verdeață, care oferă multă intimitate și nu lasă ochii nedoriți să ajungă acolo.

O bibliotecă șic, o sală de cinema, o casă de oaspeți, sală de sport, studio de înregistrări, o bucătărie imensă, dotată ca un restaurant, șemineuri exterioare, piscină, un amfiteatru cu 100 de locuri, un pavilion de entertainment cu bucătărie inclusă, un lac, plajă cu nisip - toate sunt dotări ale domeniului de care se va bucura noul proprietar.

Jennifer Lopez casa 

Jennifer Lopez a cumpărat locuința și terenul imens în 2016, pentru 28 de milioane de dolari. Vedeta și soțul ei, Ben Affleck, s-au mutat recent într-o casă de 60 de milioane de dolari, în Beverly Hills, pe care au cumpărat-o cu un credit ipotecar de 20 de milioane.

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74962186813354