Februarie 05, 2018
Horoscopul dragostei pentru luna februarie!
Luna februarie este considerată luna dragostei. De aceea, să aflăm care sunt prezicerile astrale în această lună pentru fiecare zodie în parte!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Berbec

Berbecii vor avea multă energie în această lună. Vor dori să-și împartă energia cu jumătățile lor. Berbecii vor simți nevoia de soare. Vor avea zile dificile, din punct de vedere emoțional, în prima săptămână a lunii februarie. Pentru a evita conflictele și a vă păstra sentimentele, încercați să acordați mai multă atenție partenerului dumneavoastră.  

 

Taur

Prima jumătate a lunii februarie poate crea o dificultate mică în relația cu a doua jumătate. Modificările frecvente în pozițiile lunii care vă protejează, vor contribui la schimbări de dispoziție și percepție prea emoțională a cuvintelor și acțiunilor partenerului dvs. Taurii sunt sfătuiți să nu se concentreze asupra lucrurilor mici ci să evite conflictele. 

 

Gemeni

Pentru gemeni, luna dragostei se așteaptă a fi o lună plină de succes pe plan emoțional. Gemenii vor fi axați pe sentimentele lor, făcând tot posibilul ca relația de dragoste să fie armonioasă. Și acest lucru le va reuși.  Le vor spune partenerilor de viață cât de mult îi iubesc, cât de mult înseamnă dragostea lor. Gemenii singuri vor avea un șarm special, și vor putea ochi pe oricine, pentru că astrele țin cu ei în această lună. 

 

 

Rac

Racii sunt instabili în cea de-a doua lună a anului. În relațiile de cuplu se vor simți derutați, fiind influențați de sentimente și emoții. Vor exista dificultăți în dragoste, iar pentru a preveni certurile și nemulțumirea reciprocă, va fi nevoie de comunicare. Pentru a-i zice partenerului nemulțumirile, e nevoie de mult tact.

 

Leu

Leilor le va lipsi energia vitală, care poate avea un efect nu prea bun în relația cu partenerul. Vor fi posibile mici certuri și neînțelegeri în cuplu, mai ales în prima jumătate a lunii februarie. Pentru a stabili neînțelegerile, va fi binevenită o plecare comună înafara orașului. Încercați să îi arătați partenerului cât de mult îl iubiți, căci va avea nevoie de acest lucru. Veți rezolva în așa mod conflictul.

 

Fecioară

Pentru fecioare, a treia lună de iarnă poate devine extrem de dificilă. Venus nu influențează pozitv relația de cuplu a fecioarelor. Pentru a evita certurile cu iubitul, încercați să fiți sincer cu el, și să-i spuneți ce nu vă convine în relație. Amintiți-vă că sinceritatea este cheia pentru a întări sentimentele.

 

 

Balanța

Pentru reprezentanții Balanțelor, februarie se așteaptă a fi o lună favorabilă pentru relațiile amoroase. Balanțele și jumătățile lor își vor demonstra afecțiunea reciprocă. Iar balanțele libere pot să-și găsească marea iubire. Pentru ca totul să fie bine, astrologii avertizează ca Balanțele să nu-și mențină în cuplu emoțiile negative, mai ales în primele zile ale lui februarie, pentru că un dezacord mic poate afecta relația. În schimb, dacă veți ține totul sub control, relația voastră va înflori. 

 

Scorpion

Pentru scorpion luna februarie ar fi putut fi una nu prea fabuloasă. Scorpionii vor fi neprietenoși în relație, ceea ce ar putea crea o mulțime de probleme în cuplu. Dacă veți flirta prea evident cu colegii de la serviciu sau cu prietenii, va fi o perioadă foarte dificilă, în special între 11-28 februarie. În cuplu poate apărea nevoia de pauză. Pentru a evita situațiile nefavorabile, ar fi bine să nu cochetați în fața partenerului dumneavoastră, și să încetați intriga în cuplu. Pentru a-și găsi norocul, scorpionii care încă nu sunt în relație, ar fi bine să nu să se teamă de spontanietate. 

 

Săgetător

Săgetătorii vor fi plini de energie în această lună, cu toate că, în relația cu partenerul va fi o perioadă tensionantă. Pentru că, săgetătorii sunt plini de pasiune, și apetitul sexual este crescut, nu se gândesc la consecințe, și ușor pot înșela în această dificilă perioadă a anului. E bine ca ei să-și controleze emoțiile, și să aibă grijă când și cu cine își petrec timpul liber. 

 

Картинки по запросу horoscopul dragosti

 

Capricorn

Capricornii vor avea parte de circumstanțe amoroase favorabile începând cu a doua jumătate a lunii februarie. Își vor împrospăta relația amoroasă, iar cei care nu au partener de viață, în această lună, vor putea cu ușurință să-și găsească marea iubire. 

 

Vărsător

Nativii acestei zodii vor emana în această lună ceva special, astfel încât, ar putea să primească sute de complimente, să li se facă ochi dulci sau propuneri indecente, pentru că emană sexualitate. Astfel, este o perioadă prielnică pentru vărsătorii care tind să-și găsească jumătatea. 

 

Pești

Pentru pești, februarie nu va fi o lună spectaculoasă, mai degrabă ei vor fi plictisiți și foarte singuratici. Vor avea parte de momente de apatie, și nu se vor vindeca de ele atât de ușor. Abia în a doua jumătate a lunii, peștii vor începe treptat să simtă momente de fericire, care se vor amplifica la finele lunii. 

 

Похожее изображение



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1239004135132