Martie 01, 2024
Fiica celebrei Monica Bellucci, noul superstar al modei! Deva Cassel a uimit cu frumusețea ei la Paris și Milano
La doar 19 ani, Deva Cassel a devenit un nume și un chip cunoscut în lumea modei. A apărut pe mai multe podiumuri sezonul trecut, inclusiv pentru Courrèges și Coperni, și a continuat să facă senzație la spectacolele de anul acesta puse în scenă de marii designeri la Paris și Milano. Fie că defilează pe catwalk, fie că se află în primul rând la prezentările unor case cu renume, Deva s-a transformat deja într-un superstar al industriei fashion.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Modelul, care este fiica actorilor Monica Bellucci și Vincent Cassel, a fost prezent săptămâna aceasta la show-ul Dior al directoarei de creație Maria Grazia Chiuri.

Deva are o relație cu Saul Nanni, un actor italian în vârstă de 24 de ani care va apărea în rolul jucat de legendarul Alain Delon, într-o adaptare a The Leopard (1963), în care Delon a făcut echipă cu Burt Lancaster și Claudia Cardinale, scrie peroz.ro

PFW - Dior Haute Couture Spring/Summer 2024 - Arrivals NB

Deva nu are o carieră în ascensiune doar pe podiumul de modă, ci și pe platourile de filmare, obținând deja câteva roluri râvnite. Mai mult, ea va interpreta rolul făcut de Cardinale, în acest remake de șase episoade.

*EXCLUSIVE* Vincent Cassel and his family hit some waves at Ipanema Beach 

Deva Cassel, despre relația cu părinții ei celebri

Recent, Deva a făcut lumină asupra relației ei cu Vincent și Monica, mărturisind că aceștia au încurajat-o să urmeze o carieră în industria divertismentului. „M-au învățat să privesc mereu înainte, să am mereu grijă de mine, să fiu întotdeauna amabilă și să țin mereu cont de faptul că minunile se pot întâmpla. Sunt mult mai multe, dar ideea este că m-au învățat cum să fac față situațiilor neașteptate și să trăiesc după propriile mele reguli, respectând în același timp oamenii și mediul în care mă aflu”.

„Îmi amintesc că am răsfoit cărțile uriașe de modă ale mamei mele pe care le ținea în casă de când mă știu”, a mai povestit ea. „Totul era atât de bine îngrijit și frumos. Știam că vreau să lucrez în acea industrie la un moment dat în viața mea, dar cu siguranță nu mă așteptam să o iubesc atât de mult și să-mi câștig existența din ea. Mare parte din copilăria mea nu mi-am dorit să fiu actriță. Toată lumea mă întreba despre asta, fapt ce m-a îndepărtat de acea lume. Cu timpul însă, am început să devin din ce în ce mai interesată de industria cinematografică și de experiențele pe care le putea oferi”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63840675354004