Decembrie 13, 2019
Femeia Anului 2019: Lista completă a câștigătoarelor proiectului
Femeile anului 2019 - cele mai de succes femei din Republica Moldova la cea de-a 15-a ediție a proiectului organizat de către Prima Revistă pentru Femei din Republica Moldova AQUARELLE.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mult așteptatul eveniment din acest an, Ceremonia de Decernare a Premiilor Femeile Anului marca AQUARELLE a avut loc miercuri seara la restaurantul MiaDora. 

La finele anului 2019, conform tradiției, Prima Revistă pentru Femei din Moldova a decernat premii pentru cele mai talentate femei din Republica Moldova. La acest eveniment fenomenal au participat personalități importante de la noi din țară.  
Am avut marea onoare să-l avem alături de noi pe Președintele Republicii Moldova Igor Dodon care a venit în această frumoasă seară susținut de soția sa, Galina Dodon.

 

 

De asemenea, la eveniment au participat multe personalități importante de la noi din țară, precum Ministrul Educaţiei, Culturii și Cercetării, Corneliu Popovici, viceprimarul Chișinăului, Ilie Ceban și Ambasadorul Italiei - Valeria Biagiotti.

 

 

 

Le felicităm pe câștigătoarele proiectului și le urăm mult succes și-n continuare. Să vedem lista completă a câștigătoarelor. 

 

 

ACTRIȚA ANULUI

Olga Anghelici a acumulat 4758 de voturi pe site-ul aquarelle.md. Ea este actriță la Teatrul Satiricus, căreia i s-a decernat în anul 2019 premiul UNITEM pentru actorie și premiul Festivalului Internațional de Film RAVAC pentru Cea mai Bună Actriță.

 

 

PREZENTATOAREA ANULUI

5927 de voturi a acumulat prezentatoarea de succes, Vera Terentiev-Furtună care a început să lucreze la radio și televiziune încă din anii de studenție. 

 

 

VOCEA ANULUI

Clipul ei What Mama Said are mai mult de 2 milioane de vizualizari pe youtube! În categoria Vocea Anului, 15 307 de voturi pe site-ul aquarelle.md a acumulat cântăreața Misha Miller!

 

 

MODELUL ANULUI

5997 de voturi a acumulat modelul și fondatoarea agenției de modeling MONE Models – Nadejda Mazur! 

 

DESIGNERUL ANULUI

7079 de voturi în categoria Designerul Anului a acumulat fondatoarea brandului Nicole Storm – Nicoleta Rogac!

 

 

FEMEIA ÎN SPORT

3984 de voturi a acumulat o atletă renumită din Republica Moldova, specializată pe proba de aruncare a ciocanului. Finalista Campionatelor Europene, Mondiale și a Jocurilor Olimpice – Zalina Marghieva! 

 

 

MĂMICA ANULUI

6794 de voturi pe site-ul aquarelle.md a acumulat modelul, bloggerița si mămica, nu numai foarte stilata, dar și foarte grijulie – Doina Stratan! 

 

 

DESCOPERIREA ANULUI

10192 de voturi la categoria DESCOPERIREA ANULUI 2019 a acumulat fetița care-l aștepta pe Ghiță la portiță - Cleopatra Stratan!

 

 

FEMEIA ÎN MEDICINĂ

7028 de voturi pe site-ul aquarelle.md a acumulat Medicul Reumatolog cu o experiență de mai mult de 20 ani în acest domeniu, Doctor în Științe Medicale, Conferențiar universitar – Elena Deseatnicova.

 

FEMEIA ÎN MEDICINĂ

Încă un premiu în categoria FEMEIA ÎN MEDICINĂ i s-a oferit participantei care a acumulat 7027 de voturi. Medicul Ginecolog, Obstetrician-ginecolog, Doctor în medicină, Asistent universitar Victoria Voloceai. 

 

 

FEMEIA ÎN INDUSTRIA FRUMUSEȚII

În categoria FEMEIA ÎN INDUSTRIA FRUMUSEȚII 10117 de voturi pe site-ul aquarelle.md a acumulat fondatoarea academiei Bella Donna, antrenor de machiaj permanent - Valentina Poian!

 

 

TOP-MANAGERUL ANULUI

9580 de voturi a acumulat Top-Managerul, care de timp de 11 ani conduce Departamentul de Import și Comunicare a companiei Ocean Fish! 

 

 

BUSINESS LADY

13454 de voturi a acumulat femeia în business, afacerea cărei în anul 2019 a împlinit 25 de ani! Este vorba de proprietara rețelei de magazine Cronograf, Elena Poleacova. 

 

 

BUSINESS LADY

Femeie de afaceri care a acumulat 13450 de voturi pe site-ul aquarelle.md este Directorul Centrului de Medicină Estetică - Doctor Lica, cea care a adus în Moldova brandul PRESSENSA – Ecaterina Lica!

 

 

Femeia Anului

Prima femeie care a ajuns în funcția de bașcan al autonomiei găgăuze. O femeie puternica și împlinită, un politician de succes. În categoria “Femeia Anului 2019”, 15667 de voturi a acumulat Irina Vlah!

 

 

Premiu special 

Premiul special pentru contribuția la dezvoltarea relațiilor moldo-italiene, pentru promovarea femeilor în afaceri și cultură se decernează Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Italiene în Republica Moldova - doamna Valeria BIAGIOTTI!

 

 

Premiu special

Premiul special i s-a oferit Valentinei Radcenco, celei care a fost alături de echipa AQUARELLE de la început. Ea a fost și rămâne alături de noi deja de mai bine de 17 ani. Ea a colaborat cu zeci de modele și designeri de la noi din țară și le-a ajutat să cucerească lumea modei. Este o bună cunoscătoare a stilului și modei, devenind un exemplu demn de urmat de-a lungul tuturor acestor ani.

 

 

Partenerii proiectului: Prime Capital Digital Office, Global Store, Lion's Jewellery, Ocean Fish Moldova, AMC American Medical Center, EFES VITANTA MOLDOVA BREWERY.

 

Text: Victoria Chirilov



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63121724128723