Noiembrie 06, 2023
Djulieta Calalb la AQ Voices - Prima Vice-Miss Moldova, adevărul despre concursurile de frumusețe

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ea a fost cea care a reprezentat Republica Moldova la Miss International 2023. Djulietei i-a reușit să bată recordurile, pentru prima oară în istoria concursului Miss International, Moldova s-a clasificat în TOP 20. Moldoveanca noastră a ocupat locul 18 la nivel mondial și locul 2 în Europa.

Djulieta a povestit adevărul despre concursurile de frumusețe, detalii din culise, cât de mare este concurența, cât de complicată este această “luptă”, din punct de vedere emoțional și fizic, care sunt criteriile după care este aleasă o Miss, de ce oamenii scriu comentarii negative, cât de important e să fii inteligentă într-un concurs de acest gen, de unde vine dorința de a avea un astfel de titlu și cum își dorește să lupte pentru pace în lume. Djulieta ne-a dezvăluit cum au fost cele 3 săptămâni în Japonia, acolo unde a reprezentat țara noastră.

Am discutat și despre stereotipuri și preconcepții: este sau nu nevoie să ai un iubit bogat sau un tată milionar, ca să obții un titlu de Miss în țara noastră?

Partenerul proiectului: Lion's Jewellery



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.7208263874054