Noiembrie 21, 2016
Divorţurile «sonore» ale vedetelor din anul 2016
Se pare că divorţul este foarte şi foarte contagios... În ultimul timp, la noutăţi apar tot mai des detalii despre un anumit divorţ între vedete, care neapărat îi întristează pe numeroşii fani. Pentru care dintre cuplurile de staruri anul 2016 a fost sonor?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Mariah Carey şi Nick Cannon

Cu puţin timp înainte de divorţul cu Nick Cannon, interpreta a rupt şi relaţia cu iubitul său James Packer, cu care se întîlnea din iunie 2015 şi cu care a reuşit să se logodească în luna ianuarie a acestui an. Carey şi Cannon nu sunt împreună mai bine de doi ani, iar în rezultatul divorţului vor educa copiii gemeni în măsură egală.

2. Zara şi Serghei Ivanov

Cuplul a luat decizia de a divorţa împreună. Nu au fost înşelări sau certuri scandaloase şi cântăreaţa a mărturisit că într-un anumit moment ea şi soţul au încetat să se mai audă. Perechea a încercat mult timp să menţină relaţia de dragul copiilor, dar totul a fost în zadar. Ambii fii vor locui cu Zara, dar se vor vedea cu tatăl lor regulat.

3. Fiodor şi Svetlana Bondarciuk

Căsnicia lor are o pătrime de secol. Dar în loc de a sărbători nunta de argint ei au anunţat divorţul. Perechea susţine că nu sunt conflicte, supărări sau neînţelegeri. Svetlana a spus că poartă în suflet dragoste şi recunoştinţă faţă de Fiodor, pentru anii pe care i-au trăit împreună şi că ei rămân în continuare oameni apropiaţi.

4. Richard Gere şi Carey Lowell

Soţii nicidecum nu-şi puteau împărţi averea şi stabili cine va fi tutorele oficial al fiului lor Homer. Procesul de divorţ a durat patru ani, iar căsnicia 11 ani. Avocaţii au refuzat să relateze despre condiţiile şi detaliile contractului semnat între soţi, căci este vorba despre suma de 120 milioane de dolari.

5. Naomi Watts şi Liev Schreiber

Cuplul a convieţuit 11 ani, neînregistrând o căsnicie oficială până la urmă. Perechea se desparte fără scandaluri, nu are de gând să se certe nici măcar în privinţa tutelei asupra copiilor şi planifică să-i educe împreună, ca şi anterior.

6. Lady Gaga şi Taylor Kinney

Cine anume a fost iniţiatorul despărţirii este necunoscut. Scandaloasa interpretă şi boyfriendul ei au rupt logodna şi s-au despărţit la începutul lui iulie 2016 şi demult nu au apărut împreună la petrecerile mondene. Trebuie menţionat că acest cuplu a ţinut bine în secret viaţa sa personală şi anterior. Aşa că timplul va arăta- este perechea împreună sau nu…

7. Diane Kruger şi Joshua Jackson

Îndrăgostiţii au pus punct relaţiilor după 10 ani de căsnicie. Ruperea relaţiilor a coincis cu a patruzecea aniversare a actriţei, iar totul s-a întîmplat într-o atmosferă prietenoasă. Au fost una dintre perechile cu cele mai stabile şi puternice relaţii de la Hollywood însă acestea nu au fost oficializate. Joshua a menţionat nu odată că el şi Diana nu sunt deloc religioşi şi că nu văd căsnicia ca pe o valoare deosebită.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2289698123932