Ianuarie 25, 2024
Demi Moore arată spectaculos la 61 de ani! A atras toate privirile pe covorul roșu
Demi Moore a strălucit la premiera Feud: Capote vs. The Swans. Actrița internațională a pozat într-o ținută mulată pe covorul roșu. Premiera sezonului doi al seriei de succes a avut loc la New York. Fosta soție a lui Bruce Willis a postat câteva imagini și pe conturile sale de social media.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Demi Moore a ales pentru ocazia specială o rochie fără bretele. Ținuta i-a pus în valoare bustul generos, dar și silueta de invidiat. Rochia alb-negru este semnată de casa de modă Balmain. Toți ochii au fost ațintiți asupra lui Moore atunci când a pășit pe covorul roșu.

Actrița, în vârstă de 61 de ani, joacă în seria mai sus menționată în rolul lui Ann Woodward. Demi și-a făcut apariția la Muzeul de Artă Modernă din New York. Rochia superbă, fără bretele, a avut accente de mărgele și paiete albe și negre, scrie catine.ro

Demi Moore într-o rochie alb cu negru la premiera serialului Feud: Capote vs. The Swans 

Diva a combinat look-ul elegant cu o pereche de tocuri cu platformă. Brad Goreski, stilistul actriței, s-a asigurat că aceasta are un aspect impecabil. Nici accesoriile nu au lipsit din ținuta actriței. Demi și-a completat imaginea cu cercei, brățări și inele din aur alb

Moore a optat pentru un machiaj simplu, dar care să-i pună în valoare trăsăturile naturale. Cât privește inspirația pentru look-ul complet, Goreski a postat câteva informații pentru admiratorii lui Moore. Pe covorul roșu i s-au alăturat lui Demi și colegele sale, Calista Flockhart și Molly Ringwald.

Demi Moore într-o rochie alb cu negru la premiera serialului Feud: Capote vs. The Swans

Demi se numără printre actrițele care nu lasă trecerea timpului să-și pună amprenta asupra sa. Fosta soție a lui Bruce Willis arată impecabil chiar și la 61 de ani.

Puțini sunt cei care i-ar ghici vârsta reală dacă ar intalnit-o pe stradă, spun admiratorii ei din mediul online. Demi se bucură de susținerea fanilor în această perioadă delicată pentru ea. Viața personală a actriței a avut mai multe suișuri și coborâșuri în ultimul an.

Demi Moore într-o rochie alb cu negru la premiera Feud: Capote vs. The Swans

Demi Moore s-a mutat mai aproape de Bruce Willis

În timp ce viața sa profesională este în plină ascensiune, despre viața personală nu se poate spune același lucru. Demi Moore trece prin momente grele. Fostul său soț, Bruce Willis, a fost diagnosticat cu demență frontotemporală, iar Demi încearcă să-i fie alături.

Presa internațională a scris că Demi s-ar fi mutat mai aproape de reședința în care trăiește actorul în prezent cu familia sa. Demi are o relație strânsă cu actuala soție a actorului, Emma Heming. Apropiații actriței au mai scris că Demi își dorește să-i fie aproape lui Willis „până la final”.

Starea de sănătate a actorului s-ar fi agravat în ultimul an. Tot sursele apropiate divei au mai spus că Demi „nu se teme de momentele dificile care vor urma”.

Relația strânsă dintre Demi și Bruce este cea care o ajută pe actriță să treacă peste orice impediment.

Între timp, întreaga familie a lui Bruce Willis încearcă să-l ajute pe actor să trăiască o viață „cât mai normală”. Familia actorului din Die Hard încearcă să-i ofere acestuia clipe cât mai liniștite și mai frumoase. Actorul are un program bine pus la punct pentru a-i face trecerea prin boală cât mai ușoară. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.92858576774597