Octombrie 11, 2016
De ce au nevoie bărbații într-o relație de cuplu
Pentru o femeie e greu să pătrundă în mintea unui reprezentant al sexului opus.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

E și mai dificil dacă el nu este deschis în comunicarea de cuplu. Dacă femeia crede că pe un bărbat îl interesează doar sexul de calitate, ea se înșeală. De regulă, da, el speră la acest lucru când se implică într-o relație amoroasă nouă. El însă vrea și altceva de la partenera lui.

Vedeți mai jos șase cele mai importante lucruri de care bărbații au nevoie ca să se simtă împliniți. Acestea îi fac să nu își mai dorească să fie în brațele altei femei!

1. Respect
Respectul poate fi plasat chiar pe primul loc într-o relație. Nici pe departe bărbatul nu trebuie să creadă că aștepți o ocazie potrivită pentru a-ți găsi pe altcineva.


2. Apreciere
În primul rând, bărbații simt permanent necesitatea de fi apreciați. De aceea, nu îți critica constant partenerul, că riști să îl îndepărtezi de tine cu fiecare zi care trece. 


3. Conexiune sexuală
Activitatea din dormitor este la fel de specială pentru el. Să nu crezi niciodată că bărbatul se simte împlinit doar după o partidă de sex. Mai ales, nu atunci când este vorba de o relație serioasă. El este dornic să simtă o conexiune sexuală specială, compatibilitatea în pat cu partenera lor. 

4. Susținere emoțională
Din copilărie bărbatului i se spune că el trebuie să fie mai puternic decât femeia. Din obișnuința firească de a nu părea vulnerabil, bărbatul deseori își ascunde grijile și temerile. Cu toate acestea, atunci când un bărbat se îndrăgostește de o femeie, își arată sensibilitatea. Este important ca femeia să îi fie alături atunci când are nevoie, altfel se va îndepărta treptat de acea legătură sentimentală.


5. Intimitate
De regulă, femeia este acea care își dorește să petreacă cât mai mult timp alături de partenerul ei. Bărbatul însă se detașează din când în când. Este important să ții cont permanent de această calitate a lui. Bărbatul sufocat nu va sta prea mult pe gânduri și va pune punct legăturii amoroase dintre voi.

6. Siguranță
Siguranță, încredere în relația de cuplu vrea să simtă și el, la fel ca femeia. Cu cât realizează mai mult că partenera merită efortul, cu atât se va implica mai mult și își va deschide inima în fața ei. Bărbatul nu se va dărui în totalitate unei femei în care nu poate avea încredere.

Cele șase lucruri ce și le doresc bărbații într-o relație de cuplu nu sunt atât de greu de îndeplinit. Doar că trebuie să dai dovadă de multe ori de răbdare. Partenerul tău are nevoie să fii alături de el trup și suflet, altfel nu îi vei cuceri complet inima.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.44081974029541