Septembrie 27, 2023
Cum arată cea mai mică casă din lume! Este o construcție smart și poate să se facă de 3 ori mai mare
În ultimii ani, casele mici au câștigat popularitate și au început să ocupe un loc important în lumea arhitecturii. Dacă la început aceste construcții erau privite ca un mic trend drăguț, iată că, odată cu trecerea anilor, astfel de construcții au devenit o opțiune serioasă pentru locuit. Cum arată casa cea mai mică din lume! Este o construcție smart și poate să se facă de 3 ori mai mare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Podform din California tocmai a creat cea mai inteligentă casă minusculă din lume, numită Pod Studio. Casa minusculă unică se poate extinde de până la de 3 ori dimensiunea inițială! Dimensiunea originală a Pod Studio este de 161 de metri pătrați, cu toate acestea, se poate transforma la 454 de metri pătrați în numai 15 minute, scrie spynews.ro

Casa mică este portabilă și ușor de transportat și nu necesită fundație, și asta pentru că are picioarele hidraulice încorporate. Acest lucru permite încărcarea și descărcarea fără efort și eficient.

Dispune de panouri solare și tehnologie inteligentă, care poate fi controlată printr-o aplicație, și sisteme de stocare a bateriei, dar și de o fosă septică și apă încorporate.

casa minuscula

Potrivit specialiștilor, acest imobil este extrem de durabil! Sursa menționată anterior scrie că minuscula casă este construită din oțel și aluminiu și dispune de un sistem energetic de copertine solare, care oferă protecție împotriva vântului de 100 mph și a incendiilor timp de până la 90 de minute.

Casa este echipată cu patru camere cu lentile încorporate și uși care sunt blocate cu tehnologia Touch-ID. Inteligența artificială a fost utilizată pentru a analiza datele despre apă, electricitate și vreme.

casa smart

Cât costă dacă vrei să experimentezi cum e să locuiești într-o astfel de casă

Potrivit sursei menționate anterior, cei care își doresc să experimenteze cum e să locuiești în cea mai minusculă casă din lume, Pod Studio, își pot rezerva un sejur în prototipul care este situat lângă Parcul Național Joshua Tree din California.

Cum arată casa cea mai mică din lume! Este o construcție smart și poate să se facă de 3 ori mai mare

Oaspeții se pot caza acolo, pentru o noapte, la un tarif de 250 USD, în loc de prețul inițial de 350 USD.

Cum arată casa cea mai mică din lume! Este o construcție smart și poate să se facă de 3 ori mai mare



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77597951889038