Iunie 12, 2023
Concursul Misses Rusia, criticat dur pe rețelele de socializare după ce a fost câștigat de soția miliardarului care a sponsorizat evenimentul
Scandal în Rusia, după ce profesoara de engleză Natalia Oskar, 33 de ani, a câștigat titlul Misses Russia of the World, organizat pe 5 iunie, la Izvestia Hall din Moscova. Femeia este soția miliardarului Roman Bezmaternih, unul dintre sponsorii concursului de frumusețe, relatează ziarul Blesk.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Natalia Oskar a devenit obiectul unor critici acide după ce a câștigat concursul care a avut loc săptămâna aceasta, scrie adevarul.ro

Din cauza machiajului semnificativ, unii dintre utilizatorii Twitter nu s-au putut abține să nu o compare pe câștigătoarea concursului cu personajul clovnului din seria de filme horror populare „The Saw”.

Internet se baví nad neupravenými fotkami vítězky ruské soutěže krásy

Regina frumuseții este surprinsă radiind de fericire, cu coroana argintie pe cap, într-o imagine care a fost comentată ironic. Mulți au făcut glume legate de buzele mari și roșii, alții de fruntea lucioasă și de machiajul strident, sugerând că a exagerat cu operațiile plastice.

Diferența dintre fotografiile de pe Instagram ale lui Oskar și fotografiile oficiale din cadrul concursului, care îi diminuează semnificativ „frumusețea”, este absolut uimitoare.

„În această lume, totul se cumpără și se vinde. Este înfricoșător să-i vezi pe cei care pierd”, a scris un internaut. 

„Toată pompata - pur și simplu îngrozitor!”, a scris un altul. 

„Unde este frumusețea?”, a întrebat o persoană pe rețelele de socializare, iar alta a declarat: „Aspectul real nu se potrivește deloc cu fotografia”.

Există mii de comentarii similare. Femeia din Khabarovsk este acuzată atât de chirurgie plastică, cât și de abuz de photoshop.

Organizatoarea concursului, Irina Kirsanova, a fost nevoită chiar să găsească scuze pentru câștigătoare. 

„Fotografiile cu învingătoarea sunt nereușite. În viața reală este o persoană complet diferită. Toată lumea din juriu a văzut-o live și toată lumea a plăcut-o. În acest an am decis să simplificăm cerințele pentru femeile noastre, pentru că aceasta nu este încă o competiție de modelling, ci o competiție pentru femeile căsătorite, pentru mame”, insistă Kirsanova .

Mrs. Russia beauty pageant winner mocked for unflattering image

Cine este Natalia Oskar?

Judecând după rețelele sociale și primele interviuri, Natalia Oskar este acum în al nouălea cer și nu pare să observe criticele celor din jur.  

„Există multe femei frumoase. Dar frumusețea, din păcate, nu este suficientă. Am fost testate pentru orice: capacitatea de a vorbi, de a ne prezenta, atitudinea față de familie și față de lume, reacția la provocări, comunicarea cu concurenții, conflictul, rezistența la stres. Și da, au ales-o pe cea mai puternică. Eu sunt puternică. Și voi purta titlul cu demnitate, reprezentându-mi țara la concursul internațional”, a declarat ea, într-un interviu.

Se pare că Natalia Oskar este de mult timp obsedată de ideea de a deveni „Misses Rusia”.

Femeia îi urmărește pe Instagram pe organizatorii evenimentului, pe toți finaliștii din trecut și pe stiliștii concursului. 

De asemenea, Natalia Oskar susține că este profesor de limba engleză. Cu toate acestea, potrivit rețelelor sale de socializare, ea își petrece cea mai mare parte a timpului călătorind, la saloane de înfrumusețare și la sala de sport.

„Oskar” este pseudonimul creativ al Nataliei, numele ei real este Khudyakova. Ea este soția unui om de afaceri de succes din Rusia. Împreună cresc o fiică de trei ani. În plus, alesul ei are patru copii din căsătoriile anterioare.

Faptul că este soția miliardarului Roman Bezmaternih, care a sponsorizat competiția, a ridicat întrebări în ceea ce privește imparțialitatea juriului.

Există zvonuri că soțul miliardar i-a cumpărat Nataliei victoria.

Cine este soțul lui Nataliei Oskar

Roman Bezmaternih, 45 de ani, este un om de afaceri din Habarovsk și fondator al grupului de companii Roof Center, cu fabrici pe insula Sahalin, în Blagoveșcensk și Krasnoiarsk.

Galerie foto: Controverse în Rusia după ce o mamă de 34 de ani a fost  desemnată cea mai frumoasă femeie din țară. Imaginile care au pornit  scandalul | Digi24 | Digi24

Activitatea principală este producția și comercializarea materialelor de construcții pentru acoperiș: „Avem 22% din piața din Orientul Îndepărtat, compania are peste 300 de angajați“.

Afaceristul deține un pachet de 100% din trei companii de laminare a oțelului și o treime din Amur Technopark, un proiect de investiții care vizează dezvoltarea componentei de export. Cei doi au o fiică de trei ani. 

Galerie foto: Controverse în Rusia după ce o mamă de 34 de ani a fost  desemnată cea mai frumoasă femeie din țară. Imaginile care au pornit  scandalul | Digi24 | Digi24

Galerie foto: Controverse în Rusia după ce o mamă de 34 de ani a fost  desemnată cea mai frumoasă femeie din țară. Imaginile care au pornit  scandalul | Digi24 | Digi24



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.210700750351