Decembrie 06, 2016
Black&White Dance Center a susținut spectacolul de excepție ''Grinch care a furat Crăciunul''
În preajma sărbătorilor de iarnă, echipa Black & White Center a prezentat un show grandios pe scena Teatrului Național de Operă și Balet.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Toți membrii echipei, începând cu cei mai mici dansatori până la vedetele show-baletului, au ieșit pe marea scenă, prezentând într-o manieră de sărbătoare spectacolul ''Grinch care a furat Crăciunul''.

Un decor magic, de sărbătoare, costume colorate, muzică și mulți dansatori au făcut ca spectacolul să fie auzit în toată țara, fiind un adevărat succes.

"Pentru spectacolul de Crăciun, am ales să punem în scenă o poveste cu morală și anume: ''Grinch care a furat Crăciunul''. Această poveste de iarnă ne învată să fim mai buni, iar acesta este un lucru minunat! Trebuie să menționez faptul că am pregătit tot scenariul într-un timp foarte scurt. Probabil acest lucru ne-a stimulat să fim mai atenți și antrenați în activitate. Timp de o lună, totul a fost pregătit: сoregrafia, costumele, decorul, scenariul, iar rezultatul a fost pe măsura așteptărilor noastre. Vreau să mulțumesc designerului de costume și a decorului - Corina Coco, make-up artiștilor Olga Manciu și Alexandra Veazimina, profesorilor noștri și bineînțeles, artiștilor, care au doar trei ani, cei mai mici dintre ei", a declarat pentru aquarelle.md Iulian Țurcanu, director artisic Black & White Center.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63942670822144