Februarie 08, 2022
Aquarelle 90,7FM: Randi și-a etalat pătrățelele în vacanță (foto) Secretul siluetei sale
Recent, interpretul și-a delectat fanele cu poze fierbinți din Zanzibar. Într-un interviu, solistul trupei Morandi a vorbit despre cum îi reușește să se mențină în formă maximă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Randi e într-o formă fizică mare, iar acest lucru se observă cel mai bine când interpretul se dezgolește pe plajă. Așa și a făcut recent, în Zanzibar!

Întrebat de jurnaliști despre cum i-a reușit să obțină o siluetă de invidiat, artistul a spus: "Fac sport aproape zi de zi de mulți ani, așa că forma asta e constantă și este rezultatul unor ani de muncă la sală și nu numai. Sper ca lucrurile să rămână așa până la 80 de ani! Pentru mine, sportul și nevoia de sport vin natural, fără efort psihic sau alte bariere. Îmi place, efectiv, să fac efort fizic… simt că sunt viu."

Randi a mai declarat că și-a făcut un obicei ca în fiecare an, în luna ianuarie, să plece într-o vacanță „exotică”. Este momentul său de relaxare. După doi ani în care nu a mai plecat în vacanțe mai lungi de 4 zile, a fost în Zanzibar și i-a plăcut mult. Este pentru prima oară când a mers acolo. Exoticul acela îl relaxează și îl conectează cu natura și sinele său. A fost și relaxant, datorită orelor la plajă, peisajelor superbe, mâncării gustoase, dar a fost și distractiv. Pentru că a fost cu o gașcă mai mare de prieteni. Astfel că s-a întors acasă încărcat de energie pozitivă și gata să revină la muzică, în studio.

Reamintim, că interpretul de 38 de ani e cunoscut de mulți ani ca solist al trupei Morandi, cu care a obținut un succes la nivel internațional.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73655843734741