Februarie 29, 2024
Andra și Cătălin Măruță locuiesc într-o casă de 1 milion de euro. Vila are o grădină mare, studio de muzică și piscină
Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai sudate și de succes cupluri din showbizul românesc. Amândoi sunt vedete cunoscute în toată țara, au nenumărați fani, o mulțime de proiecte bănoase și doi copii care-i împlinesc mai mult decât orice. Andra, Cătălin, fiica și fiul lor, Eva și David, locuiesc într-o casă de un milion de euro.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cântăreața și prezentatorul tv și-au creat o viață ca desprinsă din povești. Sunt căsătoriți din 2008, iar de atunci au crescut împreună și au construit cărămidă cu cărămidă la visurile lor. Andra, Cătălin și cei doi copii ai lor trăiesc în nordul Capitalei, în Băneasa, într-o vilă impresionantă care a trecut recent prin îmbunătățiri. De șase ani stă acolo familia Măruță, iar în 2018, când a fost achiziționată locuința, vedetele au plătit un milion de euro, scrie profm.ro

casa andra 

Casa Andrei are toate facilitățile de care are nevoie un artist pentru a crea în voie, inclusiv un studio de muzică. Nu numai ea îl folosește, însă, căci Eva și David arată interes și abilități în acest domeniu. Fetița solistei cântă cu vocea și la pian, iar băiatului îi place chitara. 

familie andra (1) 

familie andra (2)

„Nu las niciodată timpul liber să treacă degeaba! În cele 2-3 ore libere pe care le am, îmi place să studiez și să ascult multă muzică! Am creat un mic studio unde Eva și David pot să-și exerseze și ei pasiunile lor. Pentru mine, fără exercițiu, nu există performanță! Am și acasă un studio cu tot ce am nevoie. P.S. În câteva zile urmează să lansez prima piesă pe anul acesta într-o colaborare nouă. Oare cu cine o să fie?", a scris Andra pe Facebook.

andra (4)

Nu numai interiorul casei cu etaj este impresionant și confortabil, ci și în grădina verde și bine întreținută există spațiu destul pentru relaxare, dar și o piscină.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 6.4433157444