Iunie 23, 2023
Amal Clooney, ”femeia de aur” care a făcut senzație la Madrid
Soția lui George Clooney a oferit o nouă lecție de distincție și rafinament la un eveniment organizat în capitala Spaniei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Amal Clooney i-a cucerit definitiv pe spanioli atunci când a prezidat un eveniment pe tema protecției mediului. Teatrul EDP Gran Vía din Madrid a găzduit conferința We Choose The Earth, în cadrul căruia avocata de origine libaneză a avut două apariții, în care a vorbit despre legătura dintre protecția drepturilor omului și crearea unei societăți prietenoase cu mediul înconjurător. Dar, pe lângă inteligența sa, eleganța este un alt dar al soției lui George Clooney, întrucât nu dă greș niciodată când vine vorba de ținută și prestanță, scrie okmagazine.ro

Și de data aceasta, Amal Clooney a reușit să ne hipnotizeze cu look-ul său rafinat, alegând un styling orbitor, într-o nuanță metalizată, care îi dădea o aură statuară, similară trofeului Oscar. Salopeta construită pe corset, croită asimetric și cu fronseuri în zona taliei i-a evidențiat silueta de clepsidră și a transformat-o într-o adevărată ”femeie de aur”.

Amal Clooney, la conferința pe teme de mediu We Choose The Earth din Madrid

Efectul optic a fost unul fantastic, grație acelui material prețios - crep din mătase - a cărui strălucire oscila, în funcție de impactul luminii, între auriu și diferite nuanțe de galben, precum ocru sau muștar.

Amal Clooney, la conferința pe teme de mediu We Choose The Earth din Madrid 

Amal și-a asortat salopeta cu o pereche de pantofi aurii cu detalii din material transparent, modelul Plexi 105 de Gianvito Rossi (620 euro), care îi subțiază și mai mult silueta zveltă, datorită efectului vârfului foarte subțire, care îi lungește vizual picioarele.

Amal Clooney   profimedia 0784836504 jpg

Și celelalte accesorii au fost atent alese: geanta Mini Floflo (1.600 de euro) din piele neagră cu efect de crocodil, de la Giambattista Valli, cu detalii aurii deosebite și un pandantiv cu lacăt gravat cu logo-ul discret al brandului - unul dintre preferatele lui Amal; și bijuterii Cartier, un set format din cercei, inel și brățară din aur roz, cu onix și diamante, în valoare de 93.500 de dolari.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.52603006362915