Februarie 15, 2024
Alessandra Ambrosio, superbă în costum de baie la 42 de ani. Modelul arată la fel ca atunci când defila pe podium
Alessandra Ambrosio are 42 de ani, dar nu-și arată deloc vârsta. Fostul model Victoria's Secret continuă să aibă o siluetă impecabilă, iar imaginile în costum de baie, publicate pe contul său de Instagram, i-au cucerit instant pe fani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Recent, vedeta și-a arătat fizicul de invidiat într-o postate pe rețeaua de socializare, în care apare purtând un costum de baie îndrăzneț, format din două piese și realizat dintr-un material croșetat și colorat. 

Fotografiile Alessandrei au fost realizate pe plajă, acolo unde bruneta s-a bucurat de soare și de briza mării. Piesa vestimentară i-a pus în evidență atât picioarele lungi și tonifiate, cât și abdomenul de fier, pe care îl lucrează intens la sala de fitness. 

 

„Vitamina mare”, a scris Alessandra la descrierea imaginilor postate pe rețeaua de socializare, adăugând un emoticon cu un val, o inimă și un soare. 

The day prior Alessandra turned up the heat in the middle of winter with a sizzling new bikini shoot

The shoot, done to promote her collaboration with PatBO, showed Alessandra basking in the sunshine as she donned a crocheted swimsuit from the line, which costs a total of $300 

She displayed her long legs and flat abs as she posed by a massive boulder, as well as showcasing her backside as she gazed towards the ocean

„Odată un înger, întotdeauna un înger”/ „Superbă”/ „Perfectă”/ „Tu ești adevărata vitamină”/ „Ai un corp uimitor”, sunt doar câteva din comentariile pe care modelul le-a primit la ultima sa postare. 

She worked her magic in a colorful string bikini as she posed up a storm along the beach

Alessandra Ambrosio este mama a doi copii, pe Anja (14 ani) și pe Noah (11 ani), din relația pe care a avut-o cu Jamie Mazur de care s-a despărțit în 2015. Brazilianca este un supermodel de talie internațională, poartă cu mândrie aripile de ”îngeraș” Victoria’s Secret, se află în topul celor mai bine plătite modele, iar revista People a inclus-o in clasamentul celor mai frumoase femei din lume.

Recunoscută pentru stilul de viață sănătos pe care l-a adoptat în urmă cu mulți ani, dar și pentru orele de sport pe care le face constant, Alessandra Ambrosio reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, așa că și la 42 de ani poate concura cu ușurință cu modelele de 20. Nu degeaba a fost o prezență nelipsită ani întregi de pe podiumurile Victoria's Secret.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.2110223770142